Arama sonuçlarınız

1. chala

Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı

Ynt: Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı ilk fırsatta bulup taktırmak gerekli.

2. chala

Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı

Ynt: Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı Sanırım lpg ile çalışan araçlarda bu aparata gerek kalmıyor, benim aracımda lpg yok, bu aparat ta yok, zamanında ustalara çok sormuştum, karbüratöre giren havanın sıcaklığı ve şiddeti ile ilgili bir şeyler söylemişlerdi. Gerçekten tam...
  3. chala

Cj7

Ynt: Cj7 ivedikteki hurda cj 7 noldu peki :)

4. chala

Cj-5 İstiyorum =)

Ynt: Cj-5 İstiyorum =) Öncelikle siz de bir cj sahibi olursunuz umarım. Bence ilk önce forumun garaj bölümüne girip bolca vakit geçirin. Orada araçların nasıl toplandığını göreceksiniz, arkasından forumun ilan panosuna bakıp karşılaştırın. bu forumdan satılığa çıkmış araçların bu forumun...
  5. chala

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız Hayırlı satışlar dilerim. Ben bu aracı geçen sene Rauf ustada görüyordum hep, çok özel olarak ve uzun zamanda toplandı, fabrikada yeniden imal edildi desem abartı olmaz :) Umarım değerinden ve kıymetini bilecek birisine satılır.

6. chala

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

7. chala

Navara Kliması Gücünü Nereden Alıyor

Merhaba değerli arkadaşlar, Daha önce bu bölümde sizlere sorduğum aracı satın aldım ve yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Aracım 2007 model LE/AT. Aracı alırken eski sahibi söylediğinde pek oralı olmamıştım ama, oto galeride çalışan bir tanıdığım da aynı şeyi söyleyince sizlerle paylaşıp öğrenmek...
  8. chala

Toyota 4 Runner hakkında

Ynt: Toyota 4 Runner hakkında son zamanlarda benimde ilgimi çeken bir araç, fazla bir bilgiye ulaşamadım ama satın alabilirim, araştırıyorum.
  9. chala

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor http://img594.imageshack.us/img594/7457/imag0004kopyakopya.jpg

10. chala

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]

11. chala

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, revizyon çalışmalarızda başarılar dilerim. Aracınızı biraz biliyor gibiyim. ruhsatta 83 model yazmasına rağmen aslında 84 model, rauf ustanın oğlu izmirden alıp binerek ankaraya getirdi. şasenin...
  12. chala

cj5 kullanan arkadaşlara bir soru

Ynt: cj5 kullanan arkadaşlara bir soru Sn omnitemporal ; konuyla bi ilgisi yok ama avatarda kullandığınız resimdeki yer club armonia mı diye merak ettim.

13. chala

VEFAT

Ynt: VEFAT Allah rahmet eylesin..
  14. chala

CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU

Ynt: CJ ARAYIŞINDA TAKILDIĞIM BİR KONU teşekkürler Seyit bey.
  15. chala

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem tek kelime ile muhteşem, böyle görünce çok özeniyorum gerçekten. benim diyen tamircide yoktur bu malzemelerin çoğu, ve çalışmakta büyük keyiftir mutlaka..

16. chala

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir üretim tarihinden itibaren 30-40 sene geçmiş, ve 20-25 senedir üretilmeyen bir aracın neye göre orjinal olduğunu tartışmak ilginç ve gerçekten gerekli bence. muhtemelen araç satışı ilanlarındaki veya forumdaki iddialı orjinal vurgusundan dolayı bu konu...
  17. chala

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? tentesini söktüm, 350 tl'lik oto teybi söktürüp, 40 tl lik yenisini taktırdım. rahat ettim.
  18. chala

Aracımı yükseltmek istiyorum !!

Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !! peki yükseltmede 2,5 inç ile 4 inç arasında tam olarak ne farklar vardır acaba? birbirine kıyasla avantajları ve dejavantajları neler olabilir?

19. chala

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif bey sizi tebrik ederim, yaptığınız iş kadar çalıştığınız ortam da çok güzel. yurt dışında imrenerek takip ettiğimiz gerçek garajlardan bir tanesi, gerçek bir hobi merkezi. umarım karavanınızı güzel günlerde güle güle...
  20. chala

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? arkada cj stop lambalarını kullandıklarına göre iş görür demektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri