Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı
Sanırım lpg ile çalışan araçlarda bu aparata gerek kalmıyor, benim aracımda lpg yok, bu aparat ta yok, zamanında ustalara çok sormuştum, karbüratöre giren havanın sıcaklığı ve şiddeti ile ilgili bir şeyler söylemişlerdi.
Gerçekten tam...
Ynt: Cj-5 İstiyorum =)
Öncelikle siz de bir cj sahibi olursunuz umarım. Bence ilk önce forumun garaj bölümüne girip bolca vakit geçirin. Orada araçların nasıl toplandığını göreceksiniz, arkasından forumun ilan panosuna bakıp karşılaştırın. bu forumdan satılığa çıkmış araçların bu forumun...
Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız
Hayırlı satışlar dilerim.
Ben bu aracı geçen sene Rauf ustada görüyordum hep, çok özel olarak ve uzun zamanda toplandı, fabrikada yeniden imal edildi desem abartı olmaz :) Umarım değerinden ve kıymetini bilecek birisine satılır.
Merhaba değerli arkadaşlar,
Daha önce bu bölümde sizlere sorduğum aracı satın aldım ve yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Aracım 2007 model LE/AT. Aracı alırken eski sahibi söylediğinde pek oralı olmamıştım ama, oto galeride çalışan bir tanıdığım da aynı şeyi söyleyince sizlerle paylaşıp öğrenmek...
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)
öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, revizyon çalışmalarızda başarılar dilerim.
Aracınızı biraz biliyor gibiyim. ruhsatta 83 model yazmasına rağmen aslında 84 model, rauf ustanın oğlu izmirden alıp binerek ankaraya getirdi. şasenin...
Ynt: cj5 kullanan arkadaşlara bir soru
Sn omnitemporal ;
konuyla bi ilgisi yok ama avatarda kullandığınız resimdeki yer club armonia mı diye merak ettim.
Ynt: Bu da benim keyifhanem
tek kelime ile muhteşem, böyle görünce çok özeniyorum gerçekten. benim diyen tamircide yoktur bu malzemelerin çoğu, ve çalışmakta büyük keyiftir mutlaka..
Ynt: Orijinalliği bozmak nedir
üretim tarihinden itibaren 30-40 sene geçmiş, ve 20-25 senedir üretilmeyen bir aracın neye göre orjinal olduğunu tartışmak ilginç ve gerçekten gerekli bence. muhtemelen araç satışı ilanlarındaki veya forumdaki iddialı orjinal vurgusundan dolayı bu konu...
Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !!
peki yükseltmede 2,5 inç ile 4 inç arasında tam olarak ne farklar vardır acaba? birbirine kıyasla avantajları ve dejavantajları neler olabilir?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Arif bey sizi tebrik ederim, yaptığınız iş kadar çalıştığınız ortam da çok güzel. yurt dışında imrenerek takip ettiğimiz gerçek garajlardan bir tanesi, gerçek bir hobi merkezi.
umarım karavanınızı güzel günlerde güle güle...