Arama sonuçlarınız

1. tahalotr

Ilk Defa Kamp

Merhabalar bayram için sakaryayı öneririm. güzel mekanlar ulaşımı kolay yerler var.

2. tahalotr

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Pendik te kurtdoğmuş köyü, ömerli barajını tavsiye ederim. kamp için güzel bir mekan
  3. tahalotr

Solar Powerbank

tabiki, bende merakla eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum :)

4. tahalotr

Solar Powerbank

Ürün elime ulaştı daha doğrusu istanbula, 2 hafta sonra deneyeceğim
  5. tahalotr

Ilk Deneyim Için...

Her daim kampa hazırız biz ☺☺

6. tahalotr

Solar Powerbank

Merhabalar bende solar panel bakıyordum, facebook da herhangi bir kamp sayfasında birisi aliexpress den soalr panel almış ve üründen gayet memnundu bende bunu üzerine o paneli sipariş ettim. linki = ÜRÜN

7. tahalotr

Solar Powerbank

teşekkür ederim, ilk aliexpress den gördüm ama sonra power bank lisinde vazgeçtim, direk panel alacağım
  8. tahalotr

20 Yasındayım, Tek Basıma Kamp Yapmayı Planlıyorum!?

kardeşim merhaba eğer sakarya istanbul yakınlarında yapmak istersen yardımcı olurum
  9. tahalotr

Aslında ne bir grup, nede tek başına gideceksin. 2-3 samimi arkadaşın ile gidersen o zaman tadı çıkıyor

10. tahalotr

Ilk Deneyim Için...

Sakarya poyrazlara beklerim, sakarya üniversitesinde okuyorum ama poyrazlar yerine maden deresini tavsiye ederim. Gerek yok poyrazlara isterseniz konu hakkında konuşalım

11. tahalotr

Kamp Alanı Tavsiye?

ege de olmasa da bileciği araştır, güzel yerleri var
  12. tahalotr

Balıkesir Kamp Yeri?

balıkesiri bilmem ama bilecik de harmankaya havuzbaşı var, internetten araştır gidilmesi gereken bir yer

13. tahalotr

Kaz Dağları Kamp Arkadaşı

ve kazdağlarına nereden gideceksiniz?
  14. tahalotr

Kardeşim yaz için bizam light alarak uğraşma, decathlon dan al bir 80 tl lik çadır işini görür ve o mesvsim de akdenizde gezme, yanarsın :) onun yerine al çantanı, otostop çekerek sakarya, bolu, bilecik, balıkesire git. gez dolaş. ama yanına bir arkadaş al, iyi olur
  15. tahalotr

Solar Powerbank

Genede teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, kafamda bir kaç şey oluştu

16. tahalotr

Ilk Deneyim Için...

Merhabalar ben İstanbul da pendik ilçesinde ömerli barajında yaptım. kurtdoğmuş köyünde. Önünüzde nehir ve arkanız orman çok güzel tavsiye ederim orayı. Pendik içinden 132D numaralı otobüs hattı var indikden sonra 20 dakkalık yürüyüş ile mekana varabiliyorsunuz
  17. tahalotr

Solar Powerbank

konu hakkında yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sizde linki var mı yada yardımcı olabilecek bir görseli?
  18. tahalotr

Solar Powerbank

teşekkür ederim araştırmaya devam edeceğim

19. tahalotr

Solar Powerbank

Merhabalar, ben kamplarda kullanacağım Solar powerbank arıyorum. Önerebilceğinizi 10.000 mah üzeri solar power banklar var mıdır?
  20. tahalotr

Çadır Tavsiyesi

şuan hatırlamaya çalışıyorum da galiba hafif aralık vardı ama iç tente de terledik bazı anlar onu diyebilirim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri