Arama sonuçlarınız

1. darktreys

Fethiye'de Offroad alanları?

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? Yanlış hatırlamıyorsam aracınız sürekli 4 çeker , 4LO konumu yok... Bahsettiğim bölgede çok fazla çamur olur. Forester'a uygun bir arazi değil. %100 kilit , extreme çamur lastiği vs. lazım. iyi günler.

2. darktreys

Fethiye'de Offroad alanları?

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? Dalaman havaalanının etrafında yağmur zamanında bolca çamur olur. Ama Forester ile girilmez. Tek araç hiç girilmez !
  3. darktreys

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey bodybuilding yaptınızmı daha önce?

4. darktreys

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Vehbi Koç bile olsam 170 bin tl lik araçla off road yapmam. Müsriflikten başka birşey değil.
  5. darktreys

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü hayırlı olsun , vinç konusunda tmax ve goliath kullandım sorun yaşamadım , önerebilirim.... boşuna warn a 2 kat para vermeyin. ama kalite farkı var tabiki.

6. darktreys

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım plaka = OH BE ;D ;D ;D ;D ;D

7. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar navara satılıktır.... 2007 2008 dodge nitro , grand cheroke 3.0tdi takas olur...
  8. darktreys

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları SERIES D4-D SUPER !!! Makaslarıda yay yapmak lazımdı :(
  9. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abi hayırlısı olsun kaça sattın kime sattın hiç haberimiz olmadı...inş. değerini bilecek birisine gitmiştir.

10. darktreys

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası abi hangi filmden çıktı bu ;D ;D

11. darktreys

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası çok yakışmış :D :D
  12. darktreys

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası o parçayı keserseniz kesin olarak aracın mukavemeti zayıflar bence kesmeyin

13. darktreys

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 ;D ;D ;D her zamanki halleri
  14. darktreys

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi selam , uydu telefonumu kullanıyorsunuz ?
  15. darktreys

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Araç halen resmi hizmete mahsus ;D :D

16. darktreys

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. araç ne durumda ???
  17. darktreys

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha warn vinçe ne oldu ???
  18. darktreys

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 resiim

19. darktreys

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 teşekkür ederim. 1 saat sonra yeni resimleri eklemiş olurum
  20. darktreys

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 selam buda benim ranger 2008 xlt 4x4 287.000km de ve en ufak bir problem yok... bu resimler eski şu anda aracı yükselttim ve mt lastik taktım. bu resimler 2500 mt yükseklikte çekilmiştir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri