Arama sonuçlarınız

1. B

Decathlon Ürünleri Hakkında

Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında geçen sene yazlık uyku tulumu almıştım ordan, eylül ayında kullanmıştım hiçbir sorun yaşamadım. bir de arkadasımın decathlondan aldığı 2snde açılan çadırını kullanmıştım, gayet kullanışlıydı. kurma toplama derdi olmayan çok pratik bi ürün. 4 senedir kullanıyo...

2. B

Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi

Ynt: Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi rarı açarken beklediğimdan daha zengin bir listeyle karşılaştım. içinde tanıdık mekanları görmek de listeye güvenmemi sağladı. eline sağlık yazanın da paylaşanında...
  3. B

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları bu lezzetlerin resimli olmaları çok güzel olmuş. teşekkürler devamını bekliyoruz. afiyet olsun

4. B

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları Geçen sene araştırırken şöyle birşey bulmuştum ama güncelmidir bilmiyorum http://www.geziyorumlari.com/index.php?option=com_jreviews&task=listcategory&section=7&cat=67&dir=14&order=rdate&start=0&Itemid=161 İstanbula çok yakın olmasa da geçen sene...
  5. B

Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli?

Ynt: Almanya-İtalya-Fransa da Nereleri Nasıl Gezmeli? BB hizmet veren yüzlerce hostel var Romada. Hostel diyip geçmeyin 3 yıldızlı bi otelden farkı yok bazılarının. 25-30 euroya temiz bi oda bulabilirsiniz. www.hostelworld.com dan araştırma yapabilirsiniz. Romada gezilcek görülcek o kadar çok...

6. B

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) böyle bi başlık vardı, yürüyüş için yardımcı olur belki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63575.0 İyi yolculuklar size, dönünce tecrübelerinizi paylaşırsınız umarım.

7. B

Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz Plumaymış. Onun da ayağı taraklı olduğu için tam numarası oldu. Benim ayağım ince olduğu için kendi numaramı denedim bol geldi, bi küçügü de sıktı. Ayağıma göre bişey bulamadım yani. O sadece snorkeling yapıyor, gecen yaz aldık şimdilik bi sorun...
  8. B

Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz

Ynt: Palet Numarası Hakkında Tavsiyeleriniz denemeden almayı tavsiye etmem tabi ayağın şekli de önemli çünkü aynı numara olsa bile. ama imkanınız olmadığından kendi ayak numaranızı almanızı öneririm. bi arkadasıma aynı ayakkabı numarasında olan bi cressi palet almıştık. böyle maske ve...
  9. B

Booking.com Güvenilir midir?

Ynt: Booking.com Güvenilir midir? 3-4 kere hostelworld ü kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. tavsiye ederim bookingi denemedim

10. B

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? En son şubat 2011 de trenle Eskişehir turuna katılmıştım. Çok keyifliydi tren yolculuğu artık Türkiyedeki trenler de gayet rahatmış bunu görmüş olduk. tavsiye ederim

11. B

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor övünmek gibi olmasın Fenerbahçe
  12. B

Kaş Pansiyon Konaklama

Ynt: Kaş Pansiyon Konaklama biz internetten araştırıp defne pansiyonda karar kıldık geçen sene. gayet de memnun kaldık, tertemiz pırıl pırıl bir yer. plaja yakın, restoranlara yakın, lokasyon gayet iyiyidi. terasın manzarası muhteşem ve kahvaltıyı terasta yapıyosunuz :) tabi bazı odalar da...

13. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben de geldim :) geçen sene dalış malzemesi almak için araştırma yaparken rastlamıştım bu foruma. o zamandan beri ara sıra girip okuyorum yazılanları. artık resimleri de görebiliim diye üye oldum :) selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri