Arama sonuçlarınız

1. avurga

UCAN SU SELALESI

Ynt: UCAN SU SELALESI Güzel ama bence gittiğinize değmez geçen yaz gittik,özel bir firma tarafından işletiliyor herşeyi paraya dökmüşler su az suyun aktıgı yerde 50 mt bir alan gölet gibi ondan sonrasında yine bişey yok.

2. avurga

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar,Fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok seviyorum,siteyi yeni keşfettim üye oldum,özellikle Antalya ve Mersin bölgesinden arkdadaşlar la tanışmak aktifitelere katılmak isterim..
  3. avurga

Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri

Ynt: Antalya - Tahtalı Dağı (2.365 m.) Teleferik Tesisleri Harika kareler bulutlar ayrı bir güzellişk katıyor..

4. avurga

Yer Köprü

Ynt: Yer Köprü www.gezende.com sitesine bakabilirsiniz.. Mut Ermenek yolu üzeri gelirseniz Emsim köyüne varmadan Gezende barajına yol sapar o yoldan baraja ineceksniz,baraj gövdeden geçtikten sonra zeytin bahçesi var solda bahçenin içinden yol gidiyor..Ayrıca Mersin,Silifke,Gülnar,Gezende...
  5. avurga

Gezende Kanyonu

Ynt: Gezende Kanyonu bizde gördüğümüzde ürpermiştik ama sonrasında bayağı sıkı fıkı olmuştuk...ama yinede ayrı bir güzellik katıyor..

6. avurga

Gezende Kanyonu

7. avurga

Yer Köprü

Ynt: Yer Köprü Fotoğrafları Gördüğünüz kıma Gezende Köyünden gidiyorsunuz.Gezende köyüne mut ve Gülnar üzeri gidebilirsiniz,Gezende barajı yanından Gezende kalyonuna dogru yol gider yolu takip ettiğinizde yolun bittigi yerde bu manzaraları görürsünüz..
  8. avurga

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Yazı ayrı bir güzel kışı ayrı bir güzel ama yeşili seviyorsanız en Mayıs ayıdır baharda çeşit çeşit bitki ve çiçekler ayrı bir güzellik katıyor ama bu aylarda güzeldir.Balıkta tutabilirsiniz...(Barajda yada şelalenin 5 km aşagısında)
  9. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı ben gidemesemde gidecek olan arkadaşlara her zaman yardımcı olmaya hazırım ama yada kasım ayında ordayım kısmet olursa , misafir olmak isteyen olursa belkerim..

10. avurga

Yer Köprü

Ynt: Yer Köprü

11. avurga

Yer Köprü

12. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Ilusu Şelalesi,gezende kanyonu ve yer köprüye gitmek isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olmaya hazırım. 0535 442 9860 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. ILISU ŞELALESİGülnar ilçesinin Ilısu köyünde bulunan ılısu şelalesi Doğal...

13. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Mehmet bey Fotoğraflar için Teşekkür ederim,Siteyi yeni keşfettim ve üye oldum oralar benim memleketim köyüm,bir kaç karede ben ekleyeyim dedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri