Arama sonuçlarınız

1. www.tolgayarici.com

Aladağlar Zirvesi Değişti

Ynt: Aladağlar Zirvesi Değişti bak işte sakın takımına böyle bir şey deme sadece çaktırmadan en yüksek zirvede olduklarına inandır-))))))))

2. www.tolgayarici.com

Ynt: Aladağlar Zirvesi Değişti düşünsene ordasın ama tam karşında bir yer var asıl zirve orası ne hissedersin
  3. www.tolgayarici.com

Ynt: Aladağlar Zirvesi Değişti sence öylemi ya tamam artık tevazuya gerek yok ama ben çıkmıştım en azından öyle sanıyordum ya

4. www.tolgayarici.com

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi arkadaşlar delircem her gece bir tane yakıyom bu son sabah içmicem diye ne olkuyorsa oluyor sabah kahvesi dedikodular elimde yine ne yapcam ben ya
  5. www.tolgayarici.com

Harita Genel Komutanlığınca daha önceki yıllarda yayınlanan 1/25.000 Lik Haritasında Aladağların en yüksek zirvesi Büyük Demirkazık (3756 m) olarak bilinmekteydi. Emekli Topçu Kd. Albay Salih GÖZEN’in Yaptığı çalışmalar neticesinde, Aladağların en yüksek zirvesinin 3767m (+5,-5m) Kızılkaya...

6. www.tolgayarici.com

Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı?

Ynt: Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı? evet tyarici@hotmail.com msnde ulaştırısanız hemen ilgili program yapımcıısna iletiriz ve yayına geçer  

7. www.tolgayarici.com

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini dağ içinde bu örnek kullanılabilinir 2 tane cinsi fayans olmayan taşı kılvauz alabiliriz
  8. www.tolgayarici.com

Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı?

Ynt: Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı? RADYODAĞ 01/02/2008 TARİHİNDE YAYINA GEÇİYOR VE PROGRAM AKIŞI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.SİZLERDE KULÜB VE SPORCU DUYURULARINI YAYINLAMAK İSTERSENİZ BİZE YAZIN tyarici@hotmail.com AYRICA RADYODAĞ www.tolgayarici.com adresine girilerek orada bulunan radyodağ...
  9. www.tolgayarici.com

Bandırma Gemisi Yenilendi

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal'in 19 mayıs 1919 tarihinde kurtuluşa ilk adımı atmasında kullandığı gemi samsunda baştan yapıldı ve müze olarak açıldı. bu konu hakkında elinde gösel objeleri olanlar burada paylaşalım

10. www.tolgayarici.com

Ağrı'dan Paraşütle İndiler

Ynt: Ağrı'dan Paraşütle İndiler ama çok tehlikeli ağrı sürekli değişik hava akımlarına sahip bir bölge çok deneyimli olmak lazım arkadaşlarda bayağı donanımlı gitmişler bilgisel olarakta

11. www.tolgayarici.com

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini suunto nın oryantiring pusulaları var kamplarda müthiş mesafe tahmini yaptırabilen aparatları var buraya yazayımmı nasıl yapılduığını
  12. www.tolgayarici.com

Haftalık Hava Durumu

izmir hava tahmini İl ve İlçelerimizde Hava / İZMİR SON DURUM 25.01.2008 Cuma Sıcaklık (ºC) 8.5 Nem (%) 47 Basınç (hPa) 1026.7 HAVA AÇIK Görüş (km) 20 Rüzgar (km/sa) Kuzeyde 12

13. www.tolgayarici.com

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri arkadaşlar almanyada bir ouutdorro fuarında öğrenmiştim naylon poşetin içinde yumurta kaynatöma tekniği aynı yukarıdaki teknik bigibi
  14. www.tolgayarici.com

Dağcılar Allahuekber'de 60 Bin Şehidi Andı

Ynt: Dağcılar Allahuekber'de 60 Bin Şehidi Andı aman dostlar biz dört elle saldırdık peşine düştü k sizde bir şey duyarsanız uyaru-ın radyoda yayınlayalım
  15. www.tolgayarici.com

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı mehmet hocayla bende ayrıontılı konuşcam bu konuyu rizede haftasonu büyük olsılıkla görüşebileceğiz belki radyodağ yayını için geçicem bu arada isteyenleri ben buraya radyodan yönlendiriyorum

16. www.tolgayarici.com

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı bende 200 tane topladım bugün sabah mardin kızıltepe ye gitti
  17. www.tolgayarici.com

Kitap Bağışı

Ynt: Kitap Bağışı arkadaşlar biz radyodağ da kitap kampanyanız için anonslara başladık herkesi sesimizi duyan herkesi buraya bilgi almak için davet ediyoruz ancak bizlere kime yönlendirceğimize dair bilgi verin kimlerin ihitycı varsa onlarla buluşturalım
  18. www.tolgayarici.com

Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (5671 m)

Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (5671 m) ayağınız yere sağlam bassın kazasız belasız

19. www.tolgayarici.com

Kamaz

Ynt: Kamaz bende çinde sahtelerini yapmaya başladıklarını duydum
  20. www.tolgayarici.com

Dağcılıkta Kamp Kurma

Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma bir süredir bazı arkadaşlar da görüyorum çadırın zemini çadır bandları ile kaplıyorlar.. harbidende bayağı zemine metaned kazandırıyor. Allahım bu spordada Türk zekası yine ön plana çıktı diyelimmi daha erkenmi acaba birinin başına bir şey gelmesinimi bekliyelim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri