Arama sonuçlarınız

1. A

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor tkp

2. A

Honda Crv Frene Basarken Titreme

Ynt: Honda Crv Frene Basarken Titreme diskler bozulmuştur
  3. A

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300 tkp

4. A

Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma

Ynt: Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma tkp
  5. A

Dacia Duster; JBL Ses Sistemi Montajı

Ynt: Dacia Duster; Jbl Ses Sistemi Montajı -1. bölümde kapılara komponent takılmış, bildiğim anfi olmadan coaxialden daha kötü sonuç verir -2.bölümde teyp çıkışı 4ohm dur siz tweeter takarsanız hoplar 2 ohm dur ses artar, tizleşir ama kalite düşer + bu tweeterlerin fiyatı nedir, montaj için...

6. A

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) tkp

7. A

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender İle Yeniden Aranızdayım eline sağlık, güzel olacak
  8. A

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel ikinci el ve jip konusuna bir şey diyemem ama araç alsam corolla 100, jetta 50, corsa 140, 307 25 bin km kullanmış biri olarak dizel derim. kullandığım bu araçlarda hiç arıza çıkmadı, yağını suyunu değiştirip bindim. sanırım sıfır alıp adam gibi kullanmak gerekiyor...
  9. A

Ses Yalitim

Ynt: Ses Yalitim tkp

10. A

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin tkp

11. A

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar tkp
  12. A

Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

Ynt: Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta genel durum sadece amortisör ve yay değiştirince araç bu hale geliyor bu tip yükseltmelerin hepsinde durum aynı lastik değişmezse aracın iz genişliğide düşüyor

13. A

Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı..

Ynt: Arabayla Akçay-ayvalık-dikili-çandarlı Hattı.. üstad resimler süper hangi makineyle çektin
  14. A

Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta 640eur muş kdv hariç fiyatı, yurtdışı satışı olacağı için o vergiyi biz burda ödeyeceğiz. bayiye yapılan iskonto da var tabi. hesap edin işte http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1138
  15. A

Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta +1 bildiğim kadarıyla g.vitara kitlerinden çıkmıyor sonradan uğraşıp yurtdışından getiriyorlar, aklınızda olsun. fiyatta 2 yay 4 amortisör için fazla geldi bana, eminim vergi ve kar' ı koyunca bu tutarları buluyordur ama...

16. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya iç lastik?
  17. A

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 hobi aracı için diyorsanız haklısınız 50bin tl verip kapıya koyacaksanız neden olmasın
  18. A

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 araç güzel görünüyor, ama kmde 1tl verdikten sonra range rover e binersin havan olur.

19. A

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında tkp
  20. A

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım sigortanın bizden çok farkı yok. kaldki birkaç bin gbp ye bir jaguar alsanız kaza sonrası servise götürseniz kaça yapacaklar hiç düşündünüzmü?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri