Arama sonuçlarınız

1. icman

Antalya gezileri..

Ynt: Antalya gezileri.. Antalyada bu tür faaliyetler düzenleyen TODOSK klübü var. Onlar ile iletişime geçerseniz haftasonlarında düzenlenen faaliyetlere katılabilirsiniz. TODOSK TOROSLAR DOĞA SPORLARI KULÜBÜ www.todosk.org.tr/

2. icman

Dijital termometre kalibrasyon (yardım)

Ynt: Dijital termometre kalibrasyon (yardım) Rica ederim. Olayı çözmenize sevindim. İşim gereği bu tür şeyler ilgimi çekiyor. Ayrıca fabrikalarda bile hala kalibrasyon olayını anlamamış o kadar çok insan var ki...
  3. icman

Dijital termometre kalibrasyon (yardım)

Ynt: Dijital termometre kalibrasyon (yardım) Merhaba BBOYTED, Cihazı kalibrasyon yapmak demek; referans değerlerle karşılaştırmak demektir. Senin yapman gereken cihazı farklı bir kaç sıcaklık değerinde karşılaştırma yapıp tüm ölçümlerde aynı değerde kayma var ise ona göre ayar potu ile...

4. icman

1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?

Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur? Bende Adanada yaşıyorum ve Mersin - Adana - Osmaniye bölgesinin Bolkarlar ve Aladağlarıda kapsayacak şekilde haritalarını edinmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? ysyavas@gmail.com
  5. icman

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? Pazar günü Hasandağındaydık. Hava çok güzeldi sadece sabaha karşı çok soğuk vardı. Kar durumu karışıktı bazı yerlerde batak kar bazı yerlerde sert kar vardı. Kar araziyi tam örtmemiş hala kayalıklar gözüküyor ve yürürken kramponunuz kayalara...

6. icman

Android Sistemler için GPS Programları

Ynt: Android Sistemler için GPS Programları O anki trafik durumunu nereden alıyor. İnternet bağlantısı gerekiyor mu? Trafik durumu ile ilgili avrupada radyo sinyalleri ile çalışan sistemler var ama Türkiye de böyle bir altyapı yok.

7. icman

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? ÇUDOSK ( Çukuruva Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - Adana) www.cudosk.com Üyesiyim. Tüm dostları bekleriz...
  8. icman

SAKARYA Ayyıldız Doğa Yürüyüş Gurubu YEDİGÖLLER KAMP'I (27-28 Ekim 2012)

Ynt: 27 Ekim 2012 SAKARYA AYYYILDIZ DOĞA YÜRÜYÜŞ GURUBU YEDİGÖLLER KAMP'I Çok güzel yerlerde çok keyifli olduğunu düşündüğüm bir faaliyet yapmışsınız. Tebrik ederim Hasan bey...
  9. icman

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler Çok güzel ve etkileyici bir yazı olmuş. Umarım böyle gezilere çıkmak isteyenler için cesaret verici olur...

10. icman

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Gerçekten mühteşem kareler. ellerinize sağlık... Birde bu fotoların çekildiği güzerğahların google earth üzerinde işaretlerseniz muhteşem bir arşiv ve rehber olacaktır...

11. icman

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak Hakan bey, Adanada birçok doğa ve dağcılık klübü faliyat gösteriyor. Bu klüplere üye olarak yada yaptıkları faliyetleri takip ederek katılabilir ve kamp tecrübelerinizi artırabilrisiniz. Benim üyesi olduğum ÇUDOSK klübüde bu tür faliyetleri yapıyor. ayrıntılı bilgi...
  12. icman

2001 WJ QATRO-DRIVE

Ynt: 2001 WJ QATRO-DRIVE Maşallah, Aracınız çok güzel ve diri duruyor. Hayırlı satışlar diliyorum...

13. icman

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!.

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!. Kampanya sadece mağazalarda geçerli. İnternet alışverişlerinde kodu kabul etmiyor.
  14. icman

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk OruxMaps adında bir program var. Bu proğramın içersinde hem online hem de offline harita kullanabiliyorsunuz. Ofline haritaları yaratıp cihaza yükleyebiliyorsunuz. Biraz komplex bir program ama baya kapsamlı. Tavsiye ederim...
  15. icman

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 Merhaba Reha bey, Sitede bende bu tür konularda sıkıntısı olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istiyorum. Öncelikle bahsi geçen ilandaki resimleri Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımda Internet Explorer 9 ile göremiyorum ancak yine...

16. icman

Kazbek Tırmanış Raporu

Ynt: Kazbek Tırmanış Raporu Tebrikler. Çok güzel bir faliyeti ve raporunu bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler...
  17. icman

Zajo markası

Ynt: Zajo markası Teknik ceketlerini kullanmadım ama batonunu ve içliklerini kullanım gayet başarılı. Hatta batonu Lafumalardan çok daha iyi...
  18. icman

Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) O zaman takip

19. icman

Satılık Meindl Softline Ultra GTX Bot

Ynt: Satılık Meindl Softline Ultra GTX Bot SATILMIŞTIR. Konu kapatılabilir...
  20. icman

Karadeniz Gezisi İçin 5 Ay Önceden Hazırlık

Ynt: Karadeniz Gezisi İçin 5 Ay Önceden Hazırlık Büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kaza geçirmişsiniz. Dediğiniz gibi yol arkadaşının olması insana büyük güven veriyor. İnşallah bu talihsiz olay sonrası hedeflediğiniz programı uygun bir zamanda gerçekleştirirsiniz. Ara uzadıkça olayın etkisi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri