Arama sonuçlarınız

1. black

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Ben de araya gireyim bahaneyle; Savaş bey, 2000 WJ için sol ayna camı var mıdır? :)

2. black

Ankara'da iyi bir LPG ustası

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Bu konuda bir güncelleme vereyim. Eski ZJ'me Atiker taktırdığım Üstün Oto var Ostim'de, orası 600 TL fiyat verdi. Yarın gidip taktıracağım, ne oldu ne bitti sizinle de paylaşırım :)
  3. black

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan Selam xlms_green, Sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi bir deneyeceğim.

4. black

Cherokee wj termikli fan

Ynt: Cherokee wj termikli fan Hazır konusu varken ben de bir soru sorabilir miyim? 2000 WJ'in klima fanı arızalıydı, yaptırdık taktık. Ama bu sefer de klimayı kapatsam bile klima fanı (pervanesi) kontağı kapatana kadar durmuyor. Bu normal midir? Eğer normal değilse, sorun hakkında fikriniz var...
  5. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Aramalarım halen devam ediyor, daha uygun fiyatlı bir yer bilen var mıdır?

6. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Ynt: ALINIK - WJ Yan Basamak Güncel

7. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Bir tek biz böyle kâr marjı koyamıyoruz yaptığımız işlere :) Aslında gezenbilir'de simit tanklı cherokee sahipleri olduğunu biliyorum, acaba onlar doğrudan kiti taktırırken mi simit tank yaptılar yoksa sonradan mı değiştirdiler bilemiyorum. Ki zaten muayeneye...
  8. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Açık konuşmak gerekirse bu konularda çok teknik bilgim yok, ne kadar işçilik ne kadar malzeme gerektirir bilemiyorum. Ama 1000 TL bana gerçekten fazla geliyor. Diyelim başka bir markanın 2000 liralık kitini taktıracağım arabaya, eğer simit tankın maliyeti 1000...
  9. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Memduh Ustayı aradım, 900 TL dedi. Bu rakamlar normal mi, yoksa bana mı fazla geliyor?

10. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Selam Savaş Bey, Evet bu rakamlar biraz daha makul görünüyor, bir de oraya ulaşıp görüşeyim bakalım. Teşekkür ederim :)

11. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Son güncellemeyi vereyim. Tunalı Oto'yu arayıp Serdar Beyle görüştüm. Gelin araca bakalım, altta egzozun geçtiği yer önemli, ona göre konuşalım dedi. Bu hafta içi uğramaya çalışacağım, gelişmelerden haberdar ederim.
  12. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Ynt: ALINIK - WJ Yan Basamak Halen geçerli.

13. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Ynt: ALINIK - WJ Yan Basamak Güncel.
  14. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Burak Bey. Oraya da ulaşıp soracağım, ama lpg sistemi prins olduğu için uyumsuzluk ya da sistemi bilmemeleri gibi bir ihtimal olabilir mi diye çekiniyorum.
  15. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Hemen güncellemeyi vereyim. Kayra Otogaz'ı aradım, tankın simit tanka çevrilmesi 1000 lira civarı tutar dediler. Bana biraz fazla gibi geldi, yanılıyor muyum?

16. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Selam Burak Bey, Yardımınız için teşekkür ederim, bi' arayıp sorayım.
  17. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Selam Bekir Bey, Gezenbilir'deki bazı cherokee'lerde simit tank olduğunu biliyorum, eminim birileri yardımcı olacaktır :)
  18. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Ynt: ALINIK - WJ Yan Basamak Selam Cmass Bey, Muhtemelen yeni üye olduğunuz için ileti sayınız yeterli değildir. Her neyse, söylediğim gibi önceliği orijinal WJ basamaklarına veriyorum. Eğer bulamazsak sizinle yine haberleşiriz. Tekrar teşekkür ederim.

19. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Ynt: ALINIK - WJ Yan Basamak Açıkçası yeni aldım arabayı, uyar mı uymaz mı bilemiyorum.
  20. black

ALINIK - WJ Yan Basamak

Selam Arkadaşlar, Ankara'da WJ aracım için yan basamak arıyorum, çıkma olabilir, offroad düzenlemeleri yaptığınız için boşa çıkan basamaklarınız olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri