Arama sonuçlarınız

1. ozgecet

Seyahat Öncesinde Merak Edilenler

Ynt: Seyahat Öncesinde Merak Edilenler Ben de paket turları sevmediğim için hep yol/kalacak yer düşünürüm. Fakat çözümlerini öğreniyor insan zamanla. :)

2. ozgecet

Yeşil Pasaportum Ve 1000 Dolar Bütçem Var.

Ynt: Yeşil Pasaportum Ve 1000 Dolar Bütçem Var. Yukarıda da yazıldığı gibi tamamen parayı nasıl harcadığınızla ilgili. Fakat Hindistan uzak mesafe olduğu için uçak bileti konusu 1000 dolardan hariç olmak durumunda, karayoluyla ve mümkün mertebe otostopla gitmek gerek gibi görünüyor... :)
  3. ozgecet

Seyahat Öncesinde Merak Edilenler

Merhaba arkadaşlar, Bir seyahate çıkmadan önce (yurtiçi, yurtdışı farketmez) en çok neyi merak edersiniz? Sizi strese sokan konular olur mu? Kalacak yer, ulaşım, vize, bilet fiyatları veya herhangi bir şey... Hangi konular üzerine en çok düşünürsünüz?

4. ozgecet

Interrail Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme

Ynt: Interrail Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme İlginiz için ben teşekkür ederim. Balkan FlexiPass yazısını bugün hazırlıyorum, yarın siteye eklemiş olurum. :) Fakat kısaca bilgi verirsem eğer 1 ay içinde kısıtlı olarak satılıyor. Tabi hangi bir ay olduğu size kalmış. Kısıtlıdan kastım da...
  5. ozgecet

Interrail Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme

Merhaba arkadaşlar, Interrail nedir, ne değildir, nasıl yapılır, kaç paradır, vize gerekir mi gibi soruları kapsamlı bir yazı yazarak cevaplamaya çalıştım. Biletleri nereden alacağınızdan tutun da hangi ülkelerde geçerli olduğuna kadar bir çok konuda bilgi içeriyor yazı. Bakmak ya da yorum...

6. ozgecet

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Ynt: Nasıl Gezmek İstiyoruz? Mevsim hiç farketmez, yeter ki destinasyon ilgimi çeksin...

7. ozgecet

Fotoğraflarla Edirne

Ynt: Fotoğraflarla Edirne Edirne'nin önemli noktalarının neredeyse hepsi var... Teşekkürler...
  8. ozgecet

Trakya Yeme İçme Rehberi

Ynt: Trakya Yeme İçme Rehberi Çok güzel bir başlık, çok teşekkürler... Üniversite dışında Trakya'yla herhangi bir uzun ayrılık yaşamamış biri olarak teşekkür etme ihtiyacı duydum... :) Bir de işkembe çorbası tavsiyesi veren arkadaşlar olmuş, ben de Tekirdağ Meydan Köftecisi'ni tavsiye ederim...
  9. ozgecet

Seyahatlerimizde Ucuz Konaklama

Merhaba arkadaşlar, Malumunuz seyahatlerimizde ucuz ve konforlu konaklama imkanlarını arıyoruz hepimiz. Ben de her gezimde başka bir yöntemle hallettim konaklama meselesini ve bayağı bir tecrübe edindim bu sayede... :) Bunları toplayıp makaleleştirerek siteme yükledim, bildiğim ucuz ve...

10. ozgecet

Sürdürülebilir Turizm (ekoturizm)

Turizm deyince aklımıza hep tatil köyleri, paket turlar vs gelse de aslında doğaya zararından çok yararı bulunan sürdürülebilir turizm hakkında bilgi sahibi olmak hem bizim için hem de doğa için çok faydalı olabilir. Çünkü eko turizm denilen faaliyetin tamamen organik ürünlere dayalı ve doğal...

11. ozgecet

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi Yeni başlayanlar için bisiklet : www.ecotripsos.com/bisiklet.html
  12. ozgecet

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları Artık bir çok ülke aracı şirketleri kullanmaya başladı aslında, o yüzden vize görevlisi dediğimiz kişiler zaten yalnızca orada çalışan halkımız durumunda... :) Gelir beyanı düzgün yapıldığında problem çıkması imkansıza yakın. Ama işin kolayına kaçmak, kurnazlık...

13. ozgecet

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Kolombiya ve Nijerya diye okumuştum dünyanın en tehlikeli ülkelerini. Nedeni de bu ülkelerde sürekli devam eden terör / iç savaş gibi olaylar. Bunlara bağlı kaçırılma olaylarında bu iki ülke rekortmen! :)
  14. ozgecet

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri Ben de en az parayla en çok gezmenin inceliklerini anlattığım sitemi paylaşayım naçizane... :) Bir kaç tane de yazı dizisi var... www.ecotripsos.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri