Arama sonuçlarınız

1. KLL

1994 4.0 Zj Stop Etme Ve Çalışmama Sorunu.

krank pozisyon sensörü ve kam mili pozisyon sensörlerinde 3 kablo olur. hal sensörüdür zaten. manyetik alanın değişimini ölçer. abs sensör de öyle çalışır. cnc tezgahlardaki konum sensörleri de. hiçbirisi ısıtıcı ile ilgil değildir. 5 volt girer, sinyal ucundan çıkar. ısıtıcı sadece oksijen...

2. KLL

2.7 2004 Model Rolantide Bedford Kamyon Gibi Çalışma.

beyaz duman vs yokmu?
  3. KLL

Wagoneer Restorasyon Projem Basladi

Ed China bundan topluyrodu birtane. youtube de vardır.

4. KLL

Arıza Işığı

elektronik modül arızası yoksa, abs sensörü yada fren pedal sensörü bozulmuştur. stop lambaları yanmıyor olabilir aynı anda. yada sürekli yanıyor olabilir.
  5. KLL

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

TL hesabını anlamayorum ben. litre söylemek lazım. ful trafik dur kalk koşullarda 21 22 litre benzin yakar o araba. uzun yolda ful sabit hız sürekli 90 100 ile de en az 10.5 litre yakar. LPG ile bunun yüzde 15 20 fazlasını tüketir. taksiye bin daha iyi yani :)

6. KLL

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

ilk çalıştırınca araç boğuluyormu? araçta bir şekilde su eksilmesi varmı?

7. KLL

255/50/19 Continental Set

2012 2 adet, 2015 2 adet olmak uzere, 4 adet yuksek performans lastigi ilani olup, 2012 model aracta kisa sure kullanilmis, 2015 senesinde ise 18 janta gectigimizden cikartilip saklanmis lastik setidir. Yaz lastigi olup, iyi kondusyondadir. Bitik tamirli vs degil. ihtiyaci olan var ise mesaj...
  8. KLL

Gc 2.7 Mi 4.7 Mi Alayım Kararsızım

LPG için niye iyileştirme yapsın amerikalı. LPG yokki adamlarda. yok öyle birşey yani. birisi önceden tamir etmiştir LPG yüzündan valf yatakları bozulan motor üst kapaklarını. ayarı yanlış LPG ile 80 90 bin km de kapak bozuluyor.
  9. KLL

Kj 2006 2.8 Crd Çalışmama Sorunu

yakıt filtresi 30 40 bin km idare eden birşey düzgün yakıt alınırsa.

10. KLL

Jeep Liberty 3.7 Radyator Arızası Hk.

ucuz radyatör almayın, ama yukarıdaki ucuz birşey mi emin değilim. cuzu radyatörün yüzey alanı küçük oluyor yada kanal sayısı. hararet yaparsınız sıcak iklimde. ama amerikan malı yan sanayi alınabilir.

11. KLL

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

3.7 ye 5 sene bindim ben. LPG yüzünden kapak yaptırdım. sonra sıkılıdığım için sattım. şimdiki aklım olsa satmazdım. bu araç varken ve hala bir de WK var bizde. ikisi ayrı dünyaların araçları. ikiside kaabiliyetli ama 3.7 çok kalender arabadır standart haliyle biniliyorsa hiçbirşeyi bozulmaz.
  12. KLL

Duster Hiz Sabİtleme - Gİzlİ Özellİk Aktİvasyonu

araba satıldı ama değerli bilgi.

13. KLL

Jeep yazıları

bu yazılardan yok artık. 2012 senesinin konusu. aliexpress de gayet güzel setler satıyorlar.
  14. KLL

2004 Jeep Liberty Transfer Case Position Switch Arıza

hiçbir zararı olmaz. zaten analog herşey. göstergede modu göremezsiniz sadece.
  15. KLL

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Atelye - Adem Kurt a gidin. Şaşmaz da. Düzgün hizmet alırsınız. Doğan tavsiye etti dersiniz.

16. KLL

Kare Kasa Cherooke

TPS bozulur, direksiyon kutusu bozulur ve arka defransiyel öter bunlar kroniktir ama çoktan tamir edilmiştir nasılsa. LPG ile de hiçbirşey olmaz, içi çok basıktır, uzun yolda 11 litre LPG yakar Şehir içi 14-18 litre arası LPG yakar.
  17. KLL

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

lassa conpetus uygundur.
  18. KLL

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

kirilir. bizimki 120 bindeyken kirildi. o kapakciklari kontrol eden motorun soketini sokun, turboya giren hava filtresi borusunun altinda, turboya yakin yeri. uclu bir soket var. biri 5 volt. digeri sinyal ve sase. sinyal ve sase uclarina 4.7 Kohm direnc takip soketi bantlayin. akuyu sokup...

19. KLL

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

iki jant da aynı teknik değerlerde. bence koyu renk olan daha güzel.
  20. KLL

Jeep Kj Icin 3.7 Üzerine Bazı Sorunlar Ve Çözümleri.

bence teyp takarken bir yanlışlık yapılmış, yada direksiyon sargısı bozuk. mümkün değil. az aydınlatan arka aydınlatma ise onların ampullerini servisten bulup değiştirmeniz lazım. ben göstergeyi söküp içine led şerit takmıştım, toplarken bütün kalibrasyonu bozulmuştu. sakın girişmeyin bu işe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri