Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) 23 - 26 Nisan tarihleri arasında Beyaz Güvercin Maden Deresi'nde kampta idi. Kamp fotoğraflarını görebileceğiniz link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109088.40

2. aslanahmet

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Enver Abi başınız sağolsun. Allah Rahmet Eylesin. Bende ki bir kaç fotoğrafı yükleyeyeyim.
  3. aslanahmet

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Ben biraz erken 15:30 da çıktım. Ferizli de kavurmacıda verdiğim yemek molasını da düşersem, Maden Deresi - Beylikdüzü arası 5 saat sürdü. Yol yorgunluğu hala üzerimde ama.

4. aslanahmet

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Yine keyifli bir kamp geçirdik. Ben özellikle doğasına bayıldım. Yeşillikler, ağaçlar, dere, manazara, şelale yolu süperdi. Her yerden şırıl şırıl su akıyor. Bence Boğaz köprüsünden itibaren 200 km mesafe göze alınabilirse gidilebilecek doğası en güzel yer. Bu mesafede ki...
  5. aslanahmet

Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor!

Ynt: Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor! Çocuk için ön koltuğun ikili kalması doğru karar. Bu ara karavanınız hayırlı olsun. Gönlünüzce olur inşallah. Ben de Sapanca Kırkpınarda ki bus buluşmasında çadırdaydım. Yağmur göz açtırmamıştı :) Daha önceden de karavan hevesim vardı ama orada ilk olarak...

6. aslanahmet

Aslı İle Alper'i Evlendirdik

Ynt: Aslı İle Alper'i Evlendirdik Yeni çifte mutluluklar dilerim.

7. aslanahmet

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Sayın organizatör koordinatları alalım ;D ;D ;D meçhule yelken mi açacaz ;D
  8. aslanahmet

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  9. aslanahmet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Şaşıracak bir durum yok. Bunun ilk ilana çıktığı zamanı hatırlıyorum. Arazide çalışan bir ekip için özel hazırlanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sondaj ekibi. Ön tarafta patron ya da şef için hazırlanmış bir bölüm, wc ve mutfağı...

10. aslanahmet

Satılık Yüksek Tavanlı Vw T4 Motorkaravan

Ynt: Satılık Yüksek Tavanlı Vw T4 Motorkaravan Teşekkürler Levent

11. aslanahmet

Satılık Yüksek Tavanlı Vw T4 Motorkaravan

2 yıldır kullandığım yüksek tavanlı VW T4 karavanımı satıyorum. Araç 1997 model ve 2.4 düz düzel motorlu. 305.000 km de. Önce ki sahibi tarafından 270.000 km de komple motor revize edilmiş. Yürürü motoru sorunsuz. Karavan özelliklerini şöyle sıralayabiliriz; 1) Elektrolux Tropicana 3 sistem...
  12. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Beyaz Güvercin satılıktır. ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

13. aslanahmet

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Kolay gelsin Erdal Bey. Emeğiniz için teşekkürler. İşiniz zor ama yılmamak lazım. Varsa elimizden gelebilecek bir şeyler her türlü yardıma varım.
  14. aslanahmet

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Ohhh!... keyfiniz daim olsun :)
  15. aslanahmet

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Gerçekten çok başarılı görünüyor. Güle güle kullanın

16. aslanahmet

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Yanlış hatırlamıyorsam Nevzat Bey T5 karavanının ruhsatını 5 kişilik olarak çıkarabilmişti. Ona danışılabilir.
  17. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.0 Bu topikde yazan yerler var ama sizler için çok tatmin edici olur mu bilemem.
  18. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Maalesef buraya girmeniz imkansız. Marmaray projesinin güvenlikli şantiye sahası burası. Eskiden misafir sokuyordum oraya ama artık ben de oradan ayrıldım.

19. aslanahmet

Bu Alternatifler Harika....

Ynt: Bu Alternatifler Harika.... Cem kardeşimiz çok düşük maaliyetlerle kendisi çok şık micro-camper yapmıştı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33752.msg309094#msg309094
  20. aslanahmet

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Yuhhh! diyorum yaaa. Bir senede bu kadar fiyat artışı olur mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri