Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava yağışlıysa ömerli çekilmez. Yağışlı olursa atalım kendimizi odun sobası olan bir balıkçıya :)

2. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Poyrazköy'e ne dersiniz?
  3. aslanahmet

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ali Bey'le bir görüşün. Cebi 0535 635 98 75

4. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Barbaros Bey temennileriniz için teşekkür ederim. Amaç düşman çatlatmak değil. Olsa olsa heveslendirme olabilir :) Gezilen yerleri bilen var, bilmeyen var. Yakın civarlarda yeni gezi rotalarını paylaşılmış böyle gezi notlarını okuyarak...
  5. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Tekrar Denizköy'e dönüp Kaynarca yoluna giriyoruz. Buradan Taşlıgeçit köyüne giriyoruz. Burada Seyfettin Abinin avcı arkadaşını ziyaret ediyoruz. Daha sonra onu da yanımıza alarak tarla içi yollardan giderek manzarası süper bir yere...

6. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Teşekkürler Tayfun, Hüseyin Abi. Tayfun selamını iletirim. Babam sizin grubu çok sevdi. Gençler eğlenmeyi biliyor demişdi :) Longoz ve yürüyüş yolu fotoğraflarına devam. Longozun her tarafı nilüfer kaplı. Yer yer çiçek açmış. Hangi...

7. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Daha sonra ki durağımız Denizköy oldu. Burada ufak bir gezimizden sonra Acarlar Longozu'na gittik. Bu Longoz çok büyük sulak alan içinde bir ormandan oluşuyor. Girişine sayfiye piknik yeri ve restoranlar yapmışlar. Sulak alanın içine...
  8. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) İhsaniye Köyü'nden görüntülere devam;
  9. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Levent, sayın cirakoğlu teşekkür ederim Kaldığım yerden devam, Ufak bir Mağara köyü turundan sonra ki yemyeşil bir yer, Soğucak Köyüne geldik. Burada giderken göremediğimiz babamın yaşıtı halasının oğlu var. Onu ziyaret ettik. Gece burada...

10. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Kamping fotoğraflarına devam

11. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Aslan Bey övgü dolu sözlerinizden dolayı teşekkür ederim. Ben sadece görevimi yapıyorum. Hem de severek yapıyorum. Anlatmaya devam edeyim. Daha Adapazarı'nda gezecek çok yerimiz olduğu için Karasu'ya doğru tekrar yollanıyoruz. Yol...
  12. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Akçakoca'dan fotoğraflara devam.

13. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) 06-10 Eylül tarihleri arasında hem hava değişikliği hem de akrabalarını görmesi için babamı Adapazarı'na ve çevre gezisine götürmüştüm. Onun fotoğraflarını şimdi yüklüyorum. İlk durak artık klasikleşti. Kurtköy Mehmetçik vakfında kahvaltı.
  14. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Açsa'da D2 montajı sırasında çekilmiş fotoğraflar. Şunu belirteyim bu güne kadar ısıtıcısız pek çok kış kamplarında idare ettim. Otururken anlık ısınma için tüplü soba, uyurken uyku tulumu ve 12 Volt battaniye bana yetti hep. Ama artık...
  15. aslanahmet

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: Avd 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Emir Bey sağolsun kulaklarımızın pasını sildi. Bize keyifli bir akşam yaşattı.

16. aslanahmet

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: Avd 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Bikaç foto da ben ekleyeyim. Hep iç mekanda çekmişim. Babam. Dışarısı fırtınalı ve soğukken, sıcak ortam, Börülerle hoş sohbet, bol demli çay ve güzel canlı müzikle keyifli bir akşam geçirdi.
  17. aslanahmet

Kutupların Ters Takılması (Şebeke Elektriğinde)

Ynt: Kutupların Ters Takılması (şebeke Elektriğinde) Benim karavan da tek sigorta var. Sigorta kutusuna kısa bir kablo ile bağlı fişi var. Bu fişi dışardan gelen uzatma kablosuna bağlayarak sisteme elektriği veriyorum. Fişin sigortadan geçen ucunu önceden tesbit edip üzerine işaret koydum...
  18. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Tekrar kolay gelsin. Tuvalet konusunda yorum yapmayacağım çünkü bu konu kişiye özel konu. Herkes farklı kullanımlarda rahat edebilir. Mutlaka kendinize göre, rahat edebileceğiniz en uygun seçeneği yapıyorsunuzdur.

19. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Haklısınız görsel olarak daha hoş bir şey yapılabilse porta pottiye rakip bile olabilir ama çadır kampçılığı için çünkü katlandığında çok az yer kaplıyor. Karavan için en ideali portatif WC veya kasetli WC.
  20. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Eskiden "Yeni Gönderilen İletileri Göster" i tıkladığımızda arada bir gezi yazıları, çeşitli illerden görseller, fotoğraf gezileri, trekking, dağ kampçılığı, doğa harikaları vs yazılarına denk gelirdim. Artık yok . Yok o tekerdi, bu vinçdi, şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri