Arama sonuçlarınız

1. ALİ ÖZEN

MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011)

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) kia traktörün sosyete versiyomudur hocam şüphesiz arazi aracı bence ama birde arıza açarsa tam açar ama ona göre...

2. ALİ ÖZEN

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) .
  3. ALİ ÖZEN

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

evet bencede manuel olması lazım ama çok pahalı abi ucuza bulma şansım yokmudur

4. ALİ ÖZEN

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

Arkadaşlar bu gün çok güzel etkinlik oldu ama malesef benim ferozanın ön teker porya kilitleri arıza yaptı araç dört çeker olmuyo süreli iki çeker bana acil kilit lazım bilgisi olan arkadaşım varsa yardım lütfen.saygılar
  5. ALİ ÖZEN

6. ALİ ÖZEN

7. ALİ ÖZEN

Ynt: MADOKS; Off Road Grubu - Karpuz Çayı Etkinliği Ardından (13 Mart 2011) devam
  8. ALİ ÖZEN

Çok güzel bir gün ve Çok güzel bie etkinli oldu tün arkadaşlara teşekkür ederim. kareler çok güzel.saygılar
  9. ALİ ÖZEN

Feroza Lpg tankı

Ynt: Feroza Lpg tankı Sevgili arkadaşım Lpg montaj ustası bir arkadaşım var, onunla görüştüm step a.ş. diye bir firmanın küçük simit tank ürettiğini söyledi. isterseniz bir görüşme yapın yada sizin tanıdığınız lpg tamircis varsa o kişi irtibata geçerse daha sağlıklı olur.saygılar

10. ALİ ÖZEN

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları SÜPERRRRRRRRRRRRR

11. ALİ ÖZEN

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Evet sevgili feroza severler, nihayet cam elime ulşatı ve montajını yaptırdım.tabiki çok mutluyum. Cevdet bey, aracın camı kırıldıktan sonra bir hayli araştırma yaptım Daıhatsu servislerini aradım özellikle istanbul ama getirilmediğini söylediler...
  12. ALİ ÖZEN

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Evet sevgili arkdaşlar sonunda beklenen gün geldi ve AKYILDIZ aracımın camının eline ulşatığını bu gün kargoya vereceğini arayıp az önce söyledi ve böylelikle ferozamın eksiği giderilmiş oldu.ve anladımki parça sorunu yok sadece zaman sorunu var...

13. ALİ ÖZEN

Feroza'da ki Benzin Kokusu Hakkında

Ynt: Feroza'da ki Benzin Kokusu Hakkında Abdullah bey çok teşekkür ederim evet aynen havalandırma valfinde çatlak varmış değiştirince koku kalmadı.teşekkür ederim tekrar saygılar
  14. ALİ ÖZEN

MADOSK (Manavgat Doğa Sporları Kulübü) OFF-ROAD GRUBU

Ynt: MADOSK (Manavgat Doğa Sporları Kulübü) OFF-ROAD GRUBU Teşekkür ederiz ahmet bey saygılar
  15. ALİ ÖZEN

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası muhteşem...

16. ALİ ÖZEN

Ynt: MADOSK (Manavgat Doğa Sporları Kulübü) OFF-ROAD GRUBU eyvallah abi bekleriz her daim...
  17. ALİ ÖZEN

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Sepete ihtiyaç var ama montajda sıkıntı yaşadık, sizin yönlendirdiğiniz arkadaştan yardım aldık ama yinee montaj yapamadı bizim ustalar bende kızdım sepet o şekilde garjda duruyor.sağlık olsun belki bir gün kendim hallederim.
  18. ALİ ÖZEN

Ynt: MADOSK (Manavgat Doğa Sporları Kulübü) OFF-ROAD GRUBU herkese çok teşekkürler, saygılar...

19. ALİ ÖZEN

FEROZA YÜKSELTME KİTİ

Ynt: FEROZA YÜKSELTME KİTİ Eyvallah abi...
  20. ALİ ÖZEN

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları arkadaşlar madosk of road gurubu etkinliklere başlamıştır desteklerinizi bekliyoruz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69691.new#new saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri