Arama sonuçlarınız

1. ALİ ÖZEN

ÇOK ACİL TEMİZ BAKIMLI FEROZA ARIYORUM 96-97 MODEL FULL

Ynt: ÇOK ACİL TEMİZ BAKIMLI FEROZA ARIYORUM 96-97 MODEL FULL ABİ ARACINIZI BEĞENDİM BEKLEMEDEYİM

2. ALİ ÖZEN

Ynt: ÇOK ACİL TEMİZ BAKIMLI FEROZA ARIYORUM 96-97 MODEL FULL BU ARADA TELEFONUM 05325527502 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
  3. ALİ ÖZEN

ARKADAŞLAR TEMİZ BİR ARAÇ BULMUŞTUM MA KAÇIRDIM GERÇEKTEN MORALİM ÇOK BOZUK ACİL DAIHATSU FEROZA ARIYORUM 96-97 MODELTEMİZ VE BAKIMLI OLMASI YETERLİ SAYGILAR

4. ALİ ÖZEN

FEROZA

ARKADAŞLAR FEROZALARIN 94 DE SONRASI ENJEKSİYONLU DİYE BİLİYORUM. FAKAT TEK NOKTA YADA DÖRT NOKTA OLDUĞUNU BİLMİYORUM. BİLEN ARKADAŞLAR VARMI? ACABA BİRDE BU ARACIN LPG DE PERFORMANSI NASILDIR?
  5. ALİ ÖZEN

Feroza Aşkı

Ynt: Feroza Aşkı teşekkür ediyorum arkadaşım sanırım ben bu ferozayı alacağım çünkü her türlü sıkıntımda yanımda olacak arkadaşlar bu forum da mevcut yardımlarınız içi teşekkür ederim.saygılar

6. ALİ ÖZEN

Feroza Aşkı

sevgili arkadaşlarım lada nıva tutkunu ve kullanıcısydım aracımı sattım.ferozayı çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor ve rahatsız oluyorum.en önemlisi aracın parça sıkıntısı olduğu yönünde.şu anda bir feroza buldum 96 model ve çok temiz bir araç.bu aracı kaçırmak...

7. ALİ ÖZEN

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? arkadaşlar bende feroza cı olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 0532527502 telefon numaram bir feroza almak istiyorum saygılar
  8. ALİ ÖZEN

1994 ve Üzeri Modelde - Daihatsu Feroza Arıyorum

Ynt: 1994 ve Üzeri Modelde - Daihatsu Feroza Arıyorum bu arada istanbullu arkadaşlar 34 UP 0837 plakalı Ferozayı tanıyan arkadaşım varmı aranızda 97 model yeşil renkte ilginize teşekkürler
  9. ALİ ÖZEN

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı arkadaşlar bende 1996 model lada nıva var km de 0,35 krş yakmaktadır lpg de benzinde 0,50 kuruşun üstündedir çünkü lada nıva sürekli dört çeker ayrıca lastik çok önermli OK144 varsa üzerinde hem gürültülü gider hemde yakıtı arttırır ama arazi keyfi yakjıta değer bence saygılar

10. ALİ ÖZEN

1994 ve Üzeri Modelde - Daihatsu Feroza Arıyorum

ARKADAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE OLMAYI SEVİYORUM LADA NIVA ARACIMI SATTIM DAİHATSU FEROZA ARIYORUM ARACIN NEREDE OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL TEMİZ OLMASI UZUN SÜRE KULLANMAM ÖNEMLİ.BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

11. ALİ ÖZEN

Lada Niva Benzin Kokusu

SEVGİLİ ARKADAŞLAR, 1996 MODEL TEK NOKTA ENJEKSİYONLU LADA NİVAM VAR.ARACIM HEM BENZİN HEMDE LPG İLE ÇALIŞMAKTADIR. FAKAT ARAC LPG DE ÇALIŞTIĞI ZAMAN BENZİN KOKUSU OLMAKTADIR.FAKAT BENZİNDE ÇALIŞTIĞI ZAMAN KOKU YOKTUR.DEPO KAPAĞI, BENZİN BORULARI HEPSİNİN DEĞİŞTİRDİM AMA ÇÖZEMEDİM.ARANIZDA BÖYLE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri