Arama sonuçlarınız

1. BAG

İlk 4x4 Aracim Olacak

BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN YAŞ 28 İLK ARACIM OLACAK 4X4 SÜREKLİ SANAYİDE VE YOLDA KALMAK İSTEMİYORUM MARKA OLARAK VİTARA PAJERO FRONTERA PATHFİNDER BU TARZ ARAÇLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM GENEL OLARAK KAMP YAPIYORUM OFF ROAD İÇİN İSTEMİYORUM BÜYÜK KASA OLURSA DAHA İYİ OLUR AMA VERGİLERDE YÜKSEK...

2. BAG

Vitara 1.6 Jlx

Üstadım çok teşekkür ederim gerçekten emeğine bilgine sağlık söyledikleriniz hepsini tek tek işledim hafızaya :)
  3. BAG

Vitara 1.6 Jlx

Hocam peki ben alırsam siz bana hangisini önerirsiniz ve almadan önce ilk başta yapmam dikkat etmem gereken nedir bu araçta :/

4. BAG

Vitara 1.6 Jlx

ANLADIM ÇOK İYİ GELDİ BU YORUMLARINIZ TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER İSTANBUL İÇİNDEYİM ZAMAN BULDUKÇA KAÇIŞLARIM VAR İŞTE 5 KAPILI BİR ARAÇ ARIYORUM 30 BİN 35 BİN TL ARASINDA UMARIM BULURUM SİZİNDE ÖNERİNİZ VARSA ARAÇLARLA ALAKALI ONLARIDA ARAŞTIRIRIM
  5. BAG

Vitara 1.6 Jlx

KAMP GEZİLERİ VE DAHA ZORLU YERLERE GİREBİLMEK AMACIM

6. BAG

Vitara 1.6 Jlx

Vitara 1.6 JLX BU ARACI ALMAYA DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE BEKLİYORUM ENGİN BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM USTALARIM ÜSTATLARIM HOCALARIM İLK JEEP OLACAK İLK 4X4 ARACIM OLACAK BU ARADA

7. BAG

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Herkese bu arada BEN geldimmmmm istanbul avrupa yakasından katılıyorum yaşım 28 :) kamp olaylarına 3 senedir aşık olarak devam etmekteyim sizin aranızda olmak gurur verici keyif veriyor yazıları okumak bilgi almak sizlerden :sunglasses:
  8. BAG

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

BENİDE GEZİ KAMP OFF ROAD GRUPLARINA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ 05071333146 TEŞEKKÜRLER GEZİYLE KALIN...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri