Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi ben geçenlerde bir şirketler telefonla görüştüğümde 1 koltukda söktürsen direk kamyonet ruhsatı veriyorlar bende minibüs alacaktım vazgeçtim kamyonet ruhsatlı araç alıcam 5+1 direk senede 1 muayene kaçınılmaz ama sen yine istersen bu konuyu direk karavan yapan şirketlere danış daha net bilgi...
böyle bir şeyi bende merak ediyorum transporter alıcam son arka koltukları sökücem arka bölüme yatak yapıcam arada perde olucak sadece yatak olayını yapıcam acaba sorun problem oluyormu
Teşekkürler değerlendiriyorum o araçlar körüklü olmasından ötürü çok yakın değilim t4 lere ama kullanmadığım için galiba böyle körüklüye sıcak bakamıyorum
Karavan için bu araçlar ı düşünüyorum ama yıllık sigorta ve mtv ödemeleri muayene işlemlerini merak ediyorum yıllık masraflarını bu araçlardan karavanı olandan bilgi almak istiyorum iletişime geçmek istiyorum bu araçlar haricinde önerisi olanıda dinlemek isterim ? İyi günler
güzel iş çıkıyor daha çok fotoğraf görmek isteriz sizden hocam birde değişim olan yerlerde ne varsa fiyatlarıda yazabilirmisiniz durumlar düzelince bende sizin aranıza katılacağım inşallah nasip olursa maliyetler biraz korkutuyor ama olsun :) kolay gelsin rast gele
HOCAM SAYGILAR
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-etta-otomotiv-orjinal-boyasiz-130.000-km-18-fatura-kesilecek-627407524/detay
böyle bir araç almayı düşünüyorum ilk etapta sormak istediğim üstadım size ver gi sigorta ve en önemlisi ruhsat durumunu öğrenmek istiyorum...
Araç satılmış abilerim alan kişi düşünür bundan sonra hayrını görür ucuz yada pahalı olmuş artık alan kişi gözü gibi bakar yaptırır hayrını görerek biner inşallah