Arama sonuçlarınız

1. BAG

Araniza Bende Katildim

İNŞALLAH devamınıda paylaşacağım sizlerle

2. BAG

Al-ko Yılbaşı Karavan Buluşması Sakarya Poyrazlar Milli Parkı

bende gelmek istiyorum inşallah aksi bir durum çıkmaz :)
  3. BAG

Araniza Bende Katildim

herkese çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapıyorum bir şeyler keşke fotoğraf şeklinde atabilseydim

4. BAG

Araniza Bende Katildim

ARAÇ 2005 MODEL TRANSPORTER UZUN ŞASİ Video: https://www.youtube.com/watch?v=11sRxS2SIU0&t=19s Video: https://www.youtube.com/watch?v=jKw3MG9bfAI FOTOĞRAFLAR KARDEŞİMDE OLDUĞU İÇİN BÖYLE PAYLAŞIM YAPMAKTAYIM
  5. BAG

Yalitim ? Yardim ?

zaten aracın alt zemininde yer var boşluk eski döşemleri söktüğümde anladım burada paylaşım yaparsam görürsünüz bu pc bana ait değil telefonumdada kayıtlar yok umarım bir gün burada detaylı atarım denk gelirse paylaşmak isterim nasıl olduğunu temennim iyi olsun sağlam olsun

6. BAG

Yalitim ? Yardim ?

zaten ilk kat bizofol tekrarında cam yünü oda folyolu çift kat folyolu ardından tekrar bizofol bir malzemem daha var folyolu oda yapışkanlı çok iyi dediler ses ve ısıda umarım böyle kat kat iş görür

7. BAG

Yalitim ? Yardim ?

KULLANAN ÇOK AVRUPADADA KULLANILIYOR VE İYİ BİR MUHAFAZA OLURSA İYİ BİR ŞEKİLDE YAPILIRSA BEN ÇOK SORUN OLMAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  8. BAG

İzolasyon Malzemesi

yalıtım olaylarını köpükle bile yapan var bence olasılık çok olduğundan kafalar çok karışıyor folyo yapıştırıcı var koçtaşdan aldım ben üstüne cam yünü alın folyolu ben öyle yaptım ve bizfolüde almamın sebebi ekşin aradığımdan yoksa çoktan yapardım Simself Aluminyum Folyolu İzolasyon Bantı...
  9. BAG

İzolasyon Malzemesi

MERHABA ÖZERDEN DİYE BİR YER VAR PARÇA PARÇA SATIYOR Özerden BURAYLA KONTAK KURUN HURDA GİBİ DÜŞÜNÜN KALAN PARÇALARI SATIN ALABİLİRSİNİZ BEN ÖYLE YAPICAM ÖYLE YAPAN ÇOK İNSTAGRAMDA TAKİP ETTİĞİM BİR KAÇ SAYFA ÖYLE KİLO İLE SATIN ALMIŞLAR

10. BAG

Özel Tasarım "deri Stepne Kılıfları"

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL

11. BAG

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

bende bizofol cam yünü bizofol düşünüyorum :) cam yünü aldım folyolu hemde ama bizofolde kaplamak istiyorum
  12. BAG

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

bizofol alıcam bende istanbul avrupa yakasında nerden alabilirim bulabilirim ?

13. BAG

İzolasyon Malzemesi

bizofol arıyorum istanbul avrupa yakasındayım :)
  14. BAG

İzolasyon Malzemesi

bizofol alıcam istanbul avrupa yakasındayım
  15. BAG

Karavan Yalıtım Kullanabileceğiniz Malzeme.

alt tabana bunumu döşediniz ilk olarak

16. BAG

Karavan Yalıtım Kullanabileceğiniz Malzeme.

bizofol malzemesi galiba bu ? alt tabana ilk bi
  17. BAG

Yalitim ? Yardim ?

MERHABA ABİLERİM BÜYÜKLERİM 2005 MODEL TRANSPORTER ARACIMI YAKINDA SÖKMEKTEYİM SÖKMEDEN YALITIM İŞİNE GEÇİP MALZEME ALMAK İSTİYORUM SÖKTÜKTEN SONRA İLK OLARAK BİZOFOLU DEMİRE YAPIŞTIRMAMMI GEREKİYOR DAHA SONRA CAM YÜNÜ ALIP TEKRAR BİZOFOL LE KAPATMAK İSTİYORUM BİRLEŞTİRİCİ BANTTA...
  18. BAG

BİR KARAVAN VAR AKLIMDA

BİR KARAVAN VAR AKLIMDA

19. BAG

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

başarılar gerçekten yazılarınız harika hepsini tek tek okudum umarım güzel günlerde kullanırsınız ruhsat işindede sabır versin size sigorta ve ruhsat masraflarınıda yazarsanız paylaşırsanız çok sevinirim
  20. BAG

Başladik! Ambulans’dan Karavana!

teşekkürler çok iyi olur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik