Arama sonuçlarınız

1. pulvo47

Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı

Görseller yeni topiktede desteklenmiyor. +1 LPG montajı planlıyorum. Takipteyim.

2. pulvo47

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

10 amperlik şarz regülatörü,200 watt monokristal paneller 100 amp. jel aküyü bir günde 12.1 volttan 12.6 ya çıkartabiliyor. İnverter kapalı hatta power kablosunda fırınlarda kullanilan 10 amp. anahtar ile devre açık stndt.by bile yapmiyor. Tamamen sistem disinda. Tamda gun ortasinda 14.3 volt...
  3. pulvo47

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

Merhabalar. Aliexpresten 2 adet 100watt gunes paneli getirttim . Monokristal hücre. Vip aracin tavanina meges isimli silikon ile yapistirdim. Kullanim gayet güzel. Lakin araç park halinde paneller yapışık olduğundan inanilmaz ısınıyor ve verimi çok düşüyor. Yapışık değilde az yukarıda olsa...

4. pulvo47

Ac Kalkış Kondansatörü Sorusu

Konuyu hortlatmak istemezdim lakin tamda bu sorunu yaşıyorum. 0,5 amper anma akımını 600watt inverterle yenemedim. Yeni 1200 watt aldım. Onunlada yenemedim. İlk kalkış amperini nasıl yenerim. Yukarıda geçen teknik tabirlere yabancıyım. Kısaca satın alınabilecek,bağlantı sonrası bu problemi...
  5. pulvo47

Solar Enerji Yardım

Regülatör ayarlarını en düşük 9 volt ve en yüksek 15.9 volt olarak değiştirdim. Fabrika ayarları max 14.5 te voltajı panelden kesiyordu. Akşam en fazla 13 volt civarı bir doluluk oluyordu. Şimdilerde en parlak güneşte dahi şarz kesmiyor ve 14.8 volt dolan akü geceyi 12 volt altına düşmeden...

6. pulvo47

Solar Enerji Yardım

Bu konuyla yakından ilgileniyorum. Sistemde 150 watt monokristal panel , 100 amp jel akü,10 amp regülatör ve 1200watt invertör var.Araçta monitöring yapan HD kamera ve 56 ekran led tv var. Çakılı harici navigasyon,7-24 kayıtlı kamera,amonyaklı minibar ve vantilatörde bazen ilave oluyor. Bu...

7. pulvo47

Vito 99 Modeli Karavana Çevirmek

Selam. Bende vip araca gazlı ve bu boyutlarda bir dolap aldım. Gazlı olduğundan kompresör yok ve çalışma sıfır desibel. Bununla beraber kompresörlü soğutuculardan misliyle fazla elektrik harcar. Isınan havya ile buharlaşma-yoğunlaşma (amonyak) mantığı ile çalıştığından elektriği önce direk ısıya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri