Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model
atiker de gaz dönüşüm maliyeti 2000 ytl ye kadar düşüyor + yaptığınız yatırımın araç üzerine bir kısmını ekleyebiliyorsunuz ve 12 taksitle yaptırdığınızda gezdikçe kendi kendini ödüyor. depo için ben 140 litrelik bir özel imalat siparişi verdim . Geldi ...
Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi
açıkçası ben hiçbir köklü araç üreticisinin özellikle jeep in 2 sene boyunca binlerce sorunlu araç yapacağına inanmıyorum. yapsalarda hatalarını düzeltirler . bende araştırdım özellkle hararet yapmadığı sürece araçta bir sorun çıkmıyormuş .hararet yapmanın sebepleri...
kafa karıştıracak birşey yok, buji , hava filtresi, yağ durumu , sıcaklık ,rüzgar ,yakıt cinsi, lastik cinsi , basıçları , hava basıncı ve rakım artı araçtaki yük fazlası + - % 10 farkettirir
işim gereği otobandan sık sık çerkezköy çorlu yapıyorum geçen hafta dip gazde klima açık 140-160 hatta brnim kadran 100 millik ibre tam tura dönecek kadar basarak gittim 1.92 ytl lik lpg ile yaklaşık 380-400 ytl yaktı. yol bilgisayarı ortalaması 17.4 litre ...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım
pardon tam netleştireyim. otbana çıkıp cruise kontrolü 100 km hıza ayarladığımda kmde ortalama 26 kuruş yakıyor demek istedim. Tabi yol şartlarına göre hafif oynamalar oluyor.
gaz 1.920 iken 200 ytl demek 100 km de 10 ltre demekki buda cherokee de imkansız en ekonomik kullanımda bile 14 litre gaz düşünsek oda yaklaşık 270 ytl yaparki daha altının olabileceğini sanmıyorum.
Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları
http://shop.imajkaravan.com/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=29
buda faydalı olur sanırım
4.7 5.2 ye göre biraz daha ekonomik ve teknolojik şanzıman kayıplarıda daha az ben 100 km cruise ile 260 ytl yakıyorum gaz 1.9 ytl den normalde 325 350 dip gaz klima açık
merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz gündelik hayatında bakkala bile giderken zj sini kullanan günde en az on kez kontak açıp kapayıp iş icabı 70 ila 150 mil arası yol yapan birisi olarak size nacizane fikirlerimi beya edeyim.
1. Öncelikle 97 ila 94 model...
Ynt: 4x4 Motokaravanlar
http://www.sahibinden.com/4x4_arazili_cift_klimali_hidrolik_direksiyonlu_bestaWQQaXQQ8183287WQQpXQQdisplayitem
bunlardan birşeyler çıkar gibi.
Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!
suçlama yokki fazıl bey sitesinde bu paraya bu kadar olur demiyorki
avrupa kalitesini ucuza getirdiğini iddia ediyordu bende umutlanmış ve inanmıştım ama öyle olmadığının müspet delilleri varsa ve kendi ağzındanda dile...