Arama sonuçlarınız

1. E

Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?

Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ? çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için sayın kadri bey aynı şeyleri düşünüyor olmamız hem beni sevindiridi hem de çok faydalı oldu . görüşmek üzere. nacizane ayrıntılarla ilgili birkaç sorum daha olabilir. cevaplarsanız sevinirim. saygılar.

2. E

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) sıfırlamaktan kastınız programın silinmesi ise hayır sıfırlanmaz .
  3. E

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum konfor için en uygunu yekpare kabinin şasi bağlantılarını süspansiyonla bağlamak

4. E

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum evet aracımızı bulduk galiba :)
  5. E

Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ? satmadım ama satacağım herhalde bana mantıklı gibi geldi mitsuya her zaman saygı duymuşumdur .her şeyi var gibi benim kapasitemde .o büyük depoyu pajeroya uygulayacağız inşallah. zj den biraz hantal gibi ama yakıt tüketimi ve diğer artıları var...

6. E

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum yanlış anlamaya meal vermemek için bütün değerlendirmelerimimin bu topicte dünya turu amaçlı olduğunu belirtirim. Saygılar. Onun dışınde mb100 ün 72 beygir motoru ve yürüyen aksam ve şanzımanı dünyanın en güvenilir makinalarından biridir ve dünyanın...

7. E

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum yok yol şartları için diyorum . mutlaka arazide ilerlemesi sorun olmayan bir araç lazım özellikle asya ve afrika için yol olamyan yerlerde var.
  8. E

Teriostu , zj idi vitara derken görünen o ki fazla gündelik hayattan uzaklaştırmadan benim tarzımdaki geziler için galiba nihayi sonuç 1999 3.5 v6 alacağım. Kilit ti ıvırdı zıvırdi yapmadan benim gündelik ve benim tarzım gezileri tamamlayacak herşey var gibi geldi.Uzun şasi olacak .2 müstakbelde...
  9. E

Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi

Ynt: Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi aslında bütün konuştuklarımızın neticesi otomatik vitesde olsa düz de stop etmesi için vites kavrama hariç bakım ve yakıtla ilgili sorunlar daha çok başımıza geliyor. stop etmesinden önemlisi mustafa beyin başına geldiği gibi dik bir yokuş inerken...

10. E

Daihatsu Terios Off-Road Hazırlık Yardım

Ynt: Daihatsu Terios Off-Road Hazırlık Yardım off road on road arası bir projem daha var . teriosun motoru K3- VE turbolusu yrv turboda var. onnp usta ile temasa geçtim olabilirliğini ve fizibilitesini yapacak 130-140 ps yapabiliriz.

11. E

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum motor ve mekanik bilgisine gelirse zaten amaç bozulmayacak şekilde aracı hazırlayacak bir araç hazırlamak . onun dışında başımıza gelebilecek tüm senaryolara uygun yedekleri yanımızda bulundurmak .uygun alet ve edavatı hazır etmek.zaten öyle bir tura...
  12. E

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Bende hesaplamak hoşuma gittiği için birçok rota üzerinde hesap kitap yapmıştım ama en mantıklı gelen doğuya doğru gidip japonya -yenizelenda - avusturalyayı ekleyip eklemeye karar verip alaska-kanada-usa meksika aşağı güney amerika ardı deniz yolu...

13. E

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 aracın mne sorunu var artı sahibindende 22000 yazmışsınz
  14. E

Grand Cherokee 3.1 tdi (2000-2001) Nasıl Bilirsiniz ?

Ynt: Grand Cherokee 3.1 tdi (2000-2001) Nasıl Bilirsiniz ? benimde anlamadığım serviste bile yaramaz deyip geçiyorlar. nesi yaramaz bilen yok ben ilk fırsatta bir tane alacağım.fiyat fayda ilişkisinde durumu bence çok iyi
  15. E

4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? artı ben o paraya unimog+karavan+eklentileri bitirmeyi planlamıştım.3 aşağı 5 yukarı

16. E

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=665.20 bu topic teki beyaz iveco gibi en mantıklısı olur herhalde.
  17. E

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? sayın sezgin bey sizn resimlerinizi koyduğunuz aracı nadir bey başka bir topikte koymuştu. bende ordan esinlendim zaten.bu sistem mi yoksa krikolumu daha uygun ve kolay sağlam olur düşünmek lazım.
  18. E

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? ona da bütçemim yetmesi mümkün değil hı ve gücü en azından bir miktar arttırnak için birkaç fikrim var.

19. E

Ynt: 4x4 Arazi Tipi Motokaravan Tercihi Konusunda Görüş ve Önerileriniz? zaten tek başına çekiyi düşünmemiştim. yapmak istediğimi tam olarak özetlemişsiniz. bence 25-30000 liraya bu iş biter diye düşünüyorum .tabi birde unimogun sırtına nasıl yükleneceğine karar vermek lazım. kayar sistemlemi...
  20. E

Bunu alsam ; http://www.sahibinden.com/3_40_pino_karavan_WQQaXQQ8323015WQQpXQQdisplayitem yada bunu ; http://www.sahibinden.com/sookkk_karavanWQQaXQQ4938661WQQpXQQdisplayitem bunu da alıp üstüne koysam ; http://www.sahibinden.com/unimog_421WQQaXQQ9540500WQQpXQQdisplayitem&keyword=unimog yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri