Arama sonuçlarınız

1. şafak vakti

Kamp, offroad, trekking, sürüngen gözlem, tüplü dalış, telsiz, ilkyardım, kızılay şb.yön.kr.üye...

Kamp, offroad, trekking, sürüngen gözlem, tüplü dalış, telsiz, ilkyardım, kızılay şb.yön.kr.üye SIRADAN ama SORUMLU VATANDAŞ

2. şafak vakti

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

BU ALTIN DEĞERİNDE Kİ BİLGİLERİ KENDİ FİRMASI BİLE VEREMEZDİ BELKİDE.. EMEK VERMİ,ŞSİNİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SANDIĞIMDAN FARKLİ BİR ARABAYMIŞ. ÇOK HEVESLENEMEDİM. AMA DOĞRU YÖNLENDİM .. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. EKSİK OLMAYIN.
  3. şafak vakti

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

MERHABA, 2012 MODEL REXTON 2.0 DİESEL AT ALACAĞIM. AMACIM ELBETTE HARD OFFROAD OLMASA DA, DALIŞ, KAMP, BAZI AİLE OFFROAD GEZİLERİ DERKEN ELBETTE ZORLANACAĞIM TERLER OLACAKTIR. BÖYLE BİR HOBİYE REXTON UYGUN BİR ARAÇ MIDIR, AYRICA KRONİK SABIKASI VAR MI? PARÇA PAHALILIĞI VS. GİBİ.... TEŞEKKÜR EDERİM

4. şafak vakti

Yunanistan - İtalya Feribotu Hakkında Her Şey

merhaba, ağustosta yunanistan da olacağım, oradan italya'ya otomobil aracımla geçmek istiyorum, mümkün mü? bilgi rica ederim.
  5. şafak vakti

Muzaffer Albeni / İstanbul

Ynt: Muzaffer Albeni / İstanbul of of of ne güzel offff road davetleri bekliyoruzz :)

6. şafak vakti

İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları

Ynt: İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları gökçetepe kampına da rant girmiş. araç için 15 tl çadır için gecelik 25 tl alıyorlar wc çok kötü verdiğim para haram zıkkım olsun. daha önce böyle değildi sezon bittikçe ne koprasam diyorlar . milleti bu kadar aşağılayan bir zihniyetle bu...

7. şafak vakti

Ynt: İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları yarin oradayim doluluk oranini bildiririm :)
  8. şafak vakti

Ynt: İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları duş wc deniz çam ormanlarinin gölgesinde ağaçlarda elektrik gecelik 25 tl keşan saroz sahili cafe nargile bile var...
  9. şafak vakti

Ynt: İstanbula Yakın Sahil Kenarı Kamp Alanları Denize girebileceğiniz yer ve kamp bir arada silivri/semizkum kamp alanı ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri