Arama sonuçlarınız

1. diver6

Askeri Uçak Dalış Turizmi İçin Batırıldı

Ynt: Askeri Uçak Dalış Turizmi İçin Batırıldı uçağın son durumu ile ilgili bilginiz varmı acaba?.. 25 m alındımı merak ettim. türkiyedeki yapay resifleri filme almayı planlıyoruz.. bilginiz varsa sevinirim

2. diver6

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si tabi tabi benim ilham kaynağım gezenbilir grubu.emrinize amadeyim.usa dan gelecek bir kaç spesifik malzeme dışında tam yol devam .sizden ricam beni mutlaka haberdar ediniz.telefon veya mail,farketmez... her çarşamba 21.10 da yabantv.com izci programı
  3. diver6

İzci

Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75 kuruluma göre yeri değişebilir.)off-road aracım xj ile beraber çarşamba 21.100, tekrarı c.tesi 21.30 50 dk. doya doya off- road etkinlikleri,geziler,dalış,macera,kurtarma...

4. diver6

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Öncelikle Ergun Erakman beyfendiye ve kocaman gezenbilir ailesine çok teşekkür ederim.Yakında şampiyonu her hafta tv de izleyeceksiniz... Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75...
  5. diver6

Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de

Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75 kuruluma göre yeri değişebilir.)off-road aracım xj ile beraber perşembe 21.30, tekrarı c.tesi 21.3045 dk. doya doya off- road etkinlikleri,geziler,dalış,macera,kurtarma...

6. diver6

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si ooo demek kupada var. bunu geleneksel yapmak lazım bence...:)

7. diver6

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si ateş bey sağ olun hatırladım. dediğim gibi biz beraberiz..teşekkür ederim...
  8. diver6

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Teşekkür ederim ergun bey....
  9. diver6

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Düzeltmedir !..... Arkadaşlar herkese merhabalar,1 haftadır şehir dışında şantiyede olmamdan dolayı gezenbilire giremedim, yoğundum. Arkadaşların uyarısı ile konudan haberdar oldum.Gururlandım açıkçası... fakat bu araçta benim hiç emeğim yok desem yalan...

10. diver6

Satılık "Ruhsatlı" Midland Alan 95 Plas CB El Telsizi

Ynt: Satılık "Ruhsatlı" Midland Alan 95 Plas CB El Telsizi alet güncel ise talibim.

11. diver6

4x4 Demek Dört Lastikten de Çeker Demek mi ?

Ynt: 4x4 Demek Dört Lastikten de Çeker Demek mi ? benim iki aracım var 1-) Nissan pathfinder 2006= Bu araçta Limited slip şanzıman olamsı lazım. 2WD- Auto -N- ve sonra 4H - 4LO ayrıca rod lock diye bir düymesi var vitesin yanında vs 2-) 97 jeep cherokee var arkada %100 kilt 2WD - N- 4H -...
  12. diver6

Ynt: 4x4 Demek Dört Lastikten de Çeker Demek mi ? ayrıca hem önde ham arkada %100 kilit varsa ,dört çeker olmazmı ,yani tüm lastikler 50-50 oranda dört çeker, tabi bu seferde nasıl manevra ve dönüş yapılır oda ayrı bir sorun sanırım:)

13. diver6

Ynt: 4x4 Demek Dört Lastikten de Çeker Demek mi ? alfonse bey gerçekten çok güzel açıklamışınız. malesef bunu bilmeyen servisler ve 20 yıllık şöförler var. ben bazıları konuyu kavrasın diye başlık açmıştım çok yararlı olacağı kanatindeyim:) sevgi ve saygılarımla
  14. diver6

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Ayrıca bizim normal şartlar için yaptırmış olduğumuz araç kaskosu ve hayat sigortalarının bu tür etkinlikler içinde kullanımdan doğacak hasarları karşılamayacağı hepimiz tarafından bilinmelidir. ( özellikle riskler açık olarak...
  15. diver6

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Organizasyon ve daha bir çok şey bence çok güzeldi... Tabiki bütün görüş ve fikirlere de saygılı olmak gerekir. Bu iş bir takım oyunu. Hepimizin öğreneceği çok fazla şeyler var. Şunu sormak lazım, bu kaza ucuz atlatıldı.peki ucuz...

16. diver6

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Şaka bir yana hertürlü göreve seve seve hazırım. ayrıca testi örneği çok anlamlı olmuş olmadan önlemek çok önemli. Çünki olduktan sonra malesef zarar maddi manevi zarar görmeden atlatmak çok zor. Gezilerin yapıldığı coğrafya...
  17. diver6

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) umut kardeşim sağol ,yangın rolesinde genelde mangal operasyon sorumlusu olarak ömrümü verdim desem.:) şişe içinde su ve rakı solisyonu ile müdehaleye hazır beklerim görev verilirse :) ;D
  18. diver6

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Organizasyon ve daha bir çok şey bence çok güzeldi... Tabiki bütün görüş ve fikirlere de saygılı olmak gerekir. Bu iş bir takım oyunu. Hepimizin öğreneceği çok fazla şeyler var. şunu sormak lazım, bu kaza ucuz atlatıldı.peki...

19. diver6

Çok Şık Paslanmaz Krom Sepete Monte Yangın Söndürücüler

Arkadaşlar krom kaplama çok şık yangın söndürücüler buldum. Bu siteden ulaşabilirsiniz .www.kayayangin.com Gezenbilirdenim derseniz aşağıdaki fiyatlar geçerli olacak dedi yetkilisi ibrahim kaya bey, 1kg tüp= 30.000TL+KDV 6kg tüp= 70.000TL+KDV 12kg tüp= 120.00 TL+KDV nakliye dahil...
  20. diver6

Satılık 1997 Tam Yapılı Xj (SATILDI)

Ynt: Satılık 1997 Tam Yapılı Xj (SATILDI) tabiki aynen dediğiniz gibi bu işler tek başına inanın hiç zevk vermez. çok uzun zaman önce BİZ demeyi öğrenmiş ve bundan çok zevk alan biriyim.araç sizlerden birine gitti..çok naziksiniz teşekkür eder başka bir organizasyonda görüşmek isterim.kazasız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri