Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi

Ynt: 4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi Tepeden Budapeşte nin eşsiz manzarası harika.

2. a.adalioglu

Ynt: 4 Günlük Budapeşte-esztergom Gezisi Peşte tarafından Zincir Köprü ile karşıya geçtiğinizde Àdám Clark Maydanı (Clark Àdám Tér)' na geliyorsunuz. Burada; Budapeşte içi ve Viyana ile Budapeşte arasındaki resmi mesafenin hesaplanmasında dikkate alınan elips şeklindeki “Sıfır Kilometre...
  3. a.adalioglu

İyi günler Gezenbilir dostları, 12-16 Ekim 2014 tarihleri arasında eşimle birlikte gerçekleştirdiğimiz Budapeşte gezimiz ile ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. 12 Ekim 2014 tarihinde Sabiha Gökçen Hava Alanından 10.15 te kalkan uçağımız yerel saat ile 11.40 ta Budapeşte...

4. a.adalioglu

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? İyi günler, Aracım için İstanbul'da güneş paneli ve ekipmanlarına ilişkin monte/tesisat işlemlerini yaptırabileceğim sizlerin bildiği yerleri benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. a.adalioglu

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre Paylaşım için teşekkür ederim. Yapmayı istediğim bir gezi olmuş. Gezi tarihinde Avrupa da iklimin ne kadar farklı olduğu şaşırtıcı.

6. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Levent bey, ben piknik/ev tüplerinin araç hareket halinde iken (tam karavan /camper olmayan araçlar için) yerinde hareketsiz kalması bakımından sabitleme demek istemiştim. Bu tüplerin araç dışında kullanıldığını var sayarak........ :)

7. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri LPG tank veya tüpleri araçlarda taşınan bir bomba olarak kabul edilmeli ve yüksek emniyet tedbirleri alınmalıdır. Gaz alarmı, araç bir süre kapalı kaldıysa havalandırma, devre kesiciler ve tüplerin araç içinde çok iyi sabitlenmesi gibi. En tehlikeli durumun da gece uyku...
  8. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Anlaşılan araç içinde LPG tanklarına yönelik aparatlar ile dolum sorun değil, piknik veya ev tüpleri için uygun bir teknik belli değil (yurt dışında). Tedbirli olmak lazım. :-[
  9. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Ferhat bey, gezilerinizde hiç tüp dolumu yaptırdınız mı? Ne tip tüp kullanıyorsunuz?

10. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Yanıtlar için teşekkür ederim. Bende, aracımın tipi göz önüne alınırsa tüpü sabitlemekten yana değilim. Ancak sürüş esnasında emniyet için sabit bir hazne içinde olmalı. 2 kg.lık bu tüpler kullanım durumuna bağlı olarak 10-15 gün gider diye düşünüyorum. Türkiye'de LPG...

11. a.adalioglu

Lpg Tüpleri

Herkese iyi günler, T5 aracımı yarı camper olarak kullanmak niyetindeyim. ocak için piknik tüp düşünüyorum. Forumdaki arkadaşların araçlarında ne tip lpg tüpü kullandıklarını ve bu tüplerin tekrar dolumunu nasıl sağladıklarını merak ediyorum. Ayrıca tüplerin yurt dışında dolumu için özel aparat...
  12. a.adalioglu

E P G 05&12 : Italya

Ynt: E P G 05&12 : Italya Ferhat bey, özelinize bir mesaj attım.

13. a.adalioglu

E P G 05&12 : Italya

Ynt: E P G 05&12 : Italya Ferhat Bey, teşekkürler. Geziniz ve notlarınız çok keyifli Bu bölümüde PDF olarak link verecekmisiniz?
  14. a.adalioglu

Endülüs Portekiz Gezisi

Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi İyi günler Ferhat bey, gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. İkinci camperinizi de çok beğendim. Sizin geçtiğiniz rotalardan umarım bir gün bizde geçeriz. Daha önceki yazılarınızdan Kadıköy bölgesinde oturduğunuzu anlamıştım. Merek ettiğim husus bu araçlarınızı...
  15. a.adalioglu

Amsterdam ve Brüksel 16-23 Mart 2013

Ynt: Amsterdam Ve Brüksel 16-23 Mart 2013 Geçen yıla göre uçak, konaklama diğer ulaşımlar dahil iki kişi 8 gün yaklaşık 700 euro. yemek ve ıvır zıvır harcamalar hariç.

16. a.adalioglu

Fransa Rivierası

Ynt: Fransa Rivierası .
  17. a.adalioglu

Fransa Rivierası

18. a.adalioglu

Fransa Rivierası

Ynt: Fransa Rivierası Şehir çok dik olması nedeniyle yayalar için seviye farkını kolaylaştırmak için toplu asansörler kurulmuş bu asansörler arasında yer altından ulaşım koridorları dahi mevcut.

19. a.adalioglu

Fransa Rivierası

20. a.adalioglu

Fransa Rivierası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız