Arama sonuçlarınız

1. TEKNOKA

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu TDR-AB seçeneği ise, hangi satırdan ses geliyor ise küçük ok o satıra iner veya çıkar, buda konuşurken senden habersiz diğer frekansa geçtiği için sen mandala basatığında diger frekansdan gönderme yaparsın, bu çok gıçık bir şey, bunun önüne geçmek için...

2. TEKNOKA

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu selam, menü kaç bilmiyorum ama, TDR on yap denermisin, 73
  3. TEKNOKA

Satılık: Aselsan 4822 Vhf

Ynt: Satılık: Aselsan 4822 Vhf selam. cihaz satıldı, kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. 73

4. TEKNOKA

Cb Telsiz

Ynt: Cb Telsiz beleş galiba !
  5. TEKNOKA

Satılık: Aselsan 4822 Vhf

ASELSAN 4822 VHF 2. cihazımda satılıktır. çalışır vaziyettedir, marmara bölgesi vhf role + simplex + echolink frekansları yüklüdür, güç kablosu yoktur. resimler cihazın kendisine aittir, amatör belgesi olmayanlara satılmaz. takasa açıktır. Fiyat 175TL TA2IKY...

6. TEKNOKA

Ynt: Baofeng Uv-5r Mi Wouxun Mu selam, alıntıdaki kırmızı ile belirttiğim yerdeki bilginiz yanlıştır, çift band dinleyebilirsiniz, ayrıca menüden ayarladığınızda role kuyruk sesini de duyarsınız. bilginize. konu başlığına çevap olarak tabiki wouxun. 73

7. TEKNOKA

Cb Halk Bandı Telsizler

Ynt: Cb Halk Bandı Telsizler selam usta burasıda ilan panosu diye geçiyor, o zaman bölümün başlığını değişmek gerenkli diye düşünüyorum. 73
  8. TEKNOKA

SATILIK CB KOMPLE TAKIM

Ynt: SATILIK CB KOMPLE TAKIM selam, ilan veren levent bey, bu cihazları sattı, bilginize. 73
  9. TEKNOKA

CB Telsizlerimi satıyorum..

Ynt: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-voyager-cb- siz neden başkalarının ilanlarına ilan veriyorsunuz ? neden kendinize ait ilan açmıyorsunuz ? sizi anlayamıyorum....

10. TEKNOKA

Satılık: Cockpit AM/FM 40 Kanal CB Telsiz.

Ynt: Satılık: Cockpit AM/FM 40 Kanal CB Telsiz. gorken neden kendinize bir ilan açmıyorsunuzda insanların ilanlarına link yapıştırıyorsunuz yahu ? sizde açın bir ilan, başkalarının ilanlarına ilan yapıştırmak ayıp bişi ..

11. TEKNOKA

BAOFENG UVR5 pc ile programlama sorunu!!

selam arkadaşlar, BAOFENG UVR5 cihazı bilgisayardan programlamak istiyorum, ama program RX ve TX olarak ikisinede ton atıyor :( sadece TX olarak mesela 88.5 vermek istiyorum, fakat hiç kabul etmiyor, aşağıdaki resimdeki kırmızı halka içindeki yer OFF olması lazım ama orasını OFF yapınca, TX...
  12. TEKNOKA

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR ne demek istedin ?

13. TEKNOKA

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR evet, resimleri bende bekliyorum :) hayırlı olsun . 73
  14. TEKNOKA

(Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe)

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) usta ilginize çok teşekkürler. 73
  15. TEKNOKA

(Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe)

Ynt: (Hibe) WOUXUN KG-UVD1P / BAOFENG UV5 Anten konnektörleri (Hibe) usta 2 adet ben alabilirmiyim ? 73

16. TEKNOKA

Satılık: NOKIA 5800 xpressmusic

Ynt: Satılık: NOKIA 5800 xpressmusic satıldı. konu kilitlendi.
  17. TEKNOKA

Satılık: LENOVO IdeaPad S10-3 Notebook

Ynt: Satılık: LENOVO IdeaPad S10-3 Notebook Satıldı. Konu Kilitlendi.
  18. TEKNOKA

Satılık: NOKIA 5800 xpressmusic

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-5800-xpressmusic-96200693/detay/ temiz kullanılmış, ihtiyaç fazlası 5800 XpressMusic telefonum satılıktır. telefon + şarj aleti Fiayat: 270TL

19. TEKNOKA

Satılık: LENOVO IdeaPad S10-3 Notebook

Satılık: LENOVO IdeaPad S10-3 Notebook sıfırdan farksızdır, nasıl garaj arabası varsa bu minibookta dolap minibooku. ihtiyaç fazlasıdır, kullanmadığım için satılıktır. yanında çantasıda hediyedir. Fiyat: 450tl kargo ücretsizdir...
  20. TEKNOKA

GOLDMASTER KLC-722 USB OTO LCD MONİTÖR 7" EKRAN

Ynt: GOLDMASTER KLC-722 USB OTO LCD MONİTÖR 7" EKRAN satıldı. konu kilitlendi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri