Arama sonuçlarınız

1. TEKNOKA

Satılık Presıdent Valerı cb telsız

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız madem konuyu takip için mesaj yazacaksınız neden anlamsız şeyler yapıyorsunuz? "takip" yazabilirsimniz dimi ? ayrıca benim mesaj sayımın çoğalması bana bi yarar sağlamaz, mesaj sayısınada ihtiyacımda yok.

2. TEKNOKA

Satılık Presıdent Valerı cb telsız

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız hangi dil bu yazdıkların ?
  3. TEKNOKA

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR araca bağlıyacak, şekil olacak amaç bu :) anteni bağlamışken bi tanede telsiz bağlada anteninde görev yapsın

4. TEKNOKA

Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ

Ynt: Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ yukardaki cihaz satıldı, diğer cihazlar için yeni konu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81659.new#new
  5. TEKNOKA

Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ Midland 48 Plus Multi telsiz 2 adet, telsizlerin durumu gayet iyi olup çalışır vaziyettedir. tane fiyatı 200tl araç monte etme aparatı yok, cihazların resmi aşağıdadır. takas olarak: 500watlık takoz veya temiz lincoln ile tasaklanır. 1...

6. TEKNOKA

Ynt: Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ bir adet daha cihaz oldu aynısından 2 adet cihaz satılıktır.

7. TEKNOKA

Satılık - CB Telsız Araç Anten Yaylı

Ynt: Satılık - CB Telsız Araç Anten Yaylı 300 WAT TAKOZ DENSEI EKO 2018 bu iki ürün satıldımı ?
  8. TEKNOKA

Ynt: Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ selam anten yoktur, evde kullanıyorum cihazı, başka cihaz alacağımdan çatı antenimi satmayı düşünmüyorum. saygılar
  9. TEKNOKA

Ynt: Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ ilan güncel.

10. TEKNOKA

Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz

Ynt: Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz ilan güncel.

11. TEKNOKA

Ynt: Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz selam. bu cihazların kutusundan kulaklık çıkmıyor, aselsan servislerinde mevcut. 15tl fiyata satıyorlar. şunuda belirteyim vox özelliği kulaklık ile çalışmıyor. saygılar.
  12. TEKNOKA

ARAÇ TELSİZ konusunda YARDİM

Ynt: ARAÇ TELSİZ konusunda YARDİM yeterli gelir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81029.0

13. TEKNOKA

Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz çok az kullanılmış tertemiz el telsizlerim. ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Fiyat: 160TL ASELSAN COBRA MT-975 VPT El Telsizi (2'li Set - 2xCihaz+Piller+Şarj) 2 adet cihaz, 2 Adet Pil Seti, 1 Adet İkili Masa Üstü Şarj Cihazı )...
  14. TEKNOKA

Satılık: Midland 48 Plus Multi 12V CB TELSİZ kullanmakta olduğum, temiz bir cihazdır. üst model cihaz alacağım için satılıktır. takas olarak President Lincoln olabilir. fiyat 200TL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri