Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara'da Otomatik Şanzuman Sorunu
aracınızı p konumunda çalıştıramadığınız zaman şunu deneyin bu p veya n farketmez .p konumundayken çalışmayıp ! işareti çıktığında sol elinizle marşı basılı tutup sağ elinizle vitesin üzerindeki değiştirme tuşuna basmadan hafif ileri...
Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları
tampon uzatması eski sahibi tarafından yapılmış bende kırılasıya kadar gitsin dedim ama daha kırılmadı sağlam birşey herhalde birde arka romork çekme demiri ve elektik tesisatı ilave 2 inci eksozu komofle ediyor ;) ;D buda bonusu deyıp sokturmuyorum
Ynt: Redline Team Gezisi
vay geziyi yeni gordüm ya harika imiş fotolara teşekkurler dogada bir başka cennet . ;) :D
yanlız dağ evide harikaimiş ama orda içilenler hep sulu idi. ;) :D yanlız herhalde sabah herkez eğli keyif davranıp uçarcasına yol almış e oda sakaryalı arkadaşlara yakışır...
Ynt: LJ70
ah ismail abim vx sana gidiyordu yakışıyordu yanlış anlama bu araçta yakışmiş ama aması var neyse hayat işte feroza ,vx ,l j sonkararında suzu olur gıbıme gelıyor. ;) :D
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
arka sol aks bılyamda sorun var su anlık cebecıde kumda cok zorlamışım aracım yetisirse kesin ordayım