Arama sonuçlarınız

1. selektro

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi emrahcanyaylı arkadaşım bu kamera bandı nasıl kullanılıyor hayat kurtarır ,lastik tamiri falan demişsiniz bir açıklar mısınız kamp ta yapıyoz motorumuzda var

2. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım yaylamızdan bir kaç kare daha uluslararası oryantiring yarışması afişi
  3. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım yeşil niksarın yeşil yaylasından bir kaç foto daha...

4. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım muhteşem doğasıyla çamiçi
  5. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım yaylamızdan eski evler

6. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım işte çamiçi yaylamızdan fotolar

7. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım ufuk bey çamiçi yaylası dediğniz gibi niksar ünye karayolunun 15. km sinde niksara 15 dk. uzaklıkta inşallah teleferikte kurulacak niksar - çamiçi arasına kayak sporu için ideal bir turizm köşesi olacak herkesi bekleriz...
  8. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım ufuk bey bekleriz niksara ellerimizle yaparız kebabı hele birde çamiçi yaylasında çam havasıyla yiyeceksiniz ki kebabı bizim burda bir deyim vardır gelin niksara sizin ellerinizi benim ayaklarımı bağlasınlar yiyelim güzelce :D
  9. selektro

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? DR.GordonFreeman arkadaşım bu kurtlarla boğuşma işi bana biraz saçma geldi arkadaşlarınızın arkadaşı kampa geri gitmiş tüfek almış gelmiş kurtları vurmuş siz hiç kurt gördünüzmü, hemde aç? bir kurtla bir insan başedebilirmi silahsız olarak ayrıca...

10. selektro

Ballıca Mağarası / Tokat

BALLICA MAĞARASI Gizemli Yolculuk Ziyarete açılan 8 salonu 680 m. uzunluğunda ve 95 m. yüksekliğinde olan Ballıca Mağarası, dünyanın en büyük ve en görkemli mağaralarından biri. Bu doğa harikası, henüz ziyarete açılmayan ve keşfedilmemiş bölümleri ile gizemini korumayı sürdürüyor. Ballıca...

11. selektro

Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) murat abi gördüğüm kadarıyla trekking esnasında genelde soğuk ve haşlanmış yiyecekler yiyorsunuz hafif ve pişirme ihtiyacı olmayan (brokoli ve karnıbahar gibi) ama kamplarda ızgara falan oluyor tabiki , zaten çok yemek...
  12. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım tarihi taş bina restore edilmiş hali ve meşhur tokat kebabımız yemeye bekleriz

13. selektro

Yeşil Niksarım

Ynt: Yeşil Niksarım tarihi yılanlı köprü , kaleden karşıbağ ve kaşıbağdan kale
  14. selektro

Yeşil Niksarım

niksar ilçemizden fotolar sunuyorum arkası gelecek şimdilik bu kadar memleketime şöyle bir bakınız
  15. selektro

Motorsiklet Gezginine Kamp Malzemesi

Ynt: motorsiklet gezginine kamp malzemesi scarab arkadaşım benimde sizin gibi motorsikletim var ekonomik olsun derseniz ben istanbuldan güneşlideki metro marketten ve tahtakaleden almıştım bir çok kamp malzemesini eğer motorla gidiyorsanız bence mata gerek yok bir tane şişme yatak alın ben...

16. selektro

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? rkasap arkadaşım torpil bence ayı için korkutucu bişey çünkü patlama sesinden korkmayan hayvan yoktur ben avcılık yaptığım için iyi biliyorum yaşadığım bölgede ayı da var bazen karşımıza çıkıyor dağlarda birde ayının korkacağı şeylerden birisi ateştir...
  17. selektro

Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı

Ynt: Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı teşekkürler murat bey yakında istanbula geleceğim ordan alırım inşaallah
  18. selektro

Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı

Ynt: Haftasonu Sülüklü Göl Susuz Yaylası Kampı murat bey bu torbayı nerden aldınız kaça aldınız temin edebilme şansımız var mı ?

19. selektro

Kamp Ekipmanları için Önerileriniz...

Ynt: Kamp Ekipmanları için Önerileriniz... merhaba ben de artık yavaş yavaş kamp malzemelerimi düzdüm istanbula gitmiştim ufuk beyin dediği yerden kamp çantası aldım daha sonra su termosu çadır ve uyku tulumu aldım birde şişme yatak aldım hesaplı bulunca fiyatlarını da yazayım bizim gibi kısa...
  20. selektro

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Ben Cengizhan Selçuk. Tokat Niksar'da yaşıyorum. 27 yaşındayım. Bekarım. Elektronik teknikeriyim, birkaç firmanın yetkili servisliğini yapıyorum. İşimiz çok yoğun ve beyin işi olduğu için ancak doğada huzur bulabiliyoruz. Bu nedenle artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri