Arama sonuçlarınız

1. ayşenalev

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tebrikler ve daha nice sağlıklı bol geziler temennisiyle paylaşımlarınızı bekliyoruz. Aynı zamanda teşekkürde ederiz. Ekibin adı zirveler de dahada büyük güzel etkinliklerde görmek umudundayız ve ben eminim.

2. ayşenalev

Bir Başka Belgesel Yapım; Kudüs Taş ve İnsan

Ynt: Bir Başka Belgesel Yapım; Kudüs Taş ve İnsan yanlışlık afadersiniz iyi akşamlar dileğinde bulunmadan kapatmamda sağlık ve esenlik dilerken güzellikleri paylaşmaya devam temennisiyle
  3. ayşenalev

Bir Başka Belgesel Yapım; Kudüs Taş ve İnsan

Ynt: Bir Başka Belgesel Yapım; Kudüs Taş ve İnsan Birkaç gün önce de yayınlandı her taşın anlamı olduğuna inanmamak mümkün değil .kaçırılmaması gereken belgeseller çok

4. ayşenalev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu arada Ferdane'cim kurs nasıl geçti?
  5. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mrehaba herkese aslında gezinmek için açtım am telefon geldi ve vandan misafirlerim geldiği için azıcık bi şöyle turlayıp çıkcam sağlık ve bol gezili günler dostluk götürme öneriside ,ferdane nin fikirleride yabana atılır cinsten değiller jest olur...

6. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza katılan herkese sağlıklı ve eğlenceli paylaşımlar .dahada güzel zamanları paylaşıp izlettireceğinizede inanıyorum iyi akşamlar.

7. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi yolculuklar güzellikleri paylaşmak üzere sevgiyle sağlıkla bol eğlenceli geziler
  8. ayşenalev

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme bence orada şehir içinde şehir bulabilirsiniz betonlaşma var ama oradanda siirt'e geçip ilçelerini şöyle bi turlayabilirsiniz zaman kaybetmeden doğallıkları gidiyor elden,ne kadar korumaya çalışıyoruz deselerde!!!!!
  9. ayşenalev

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ilave etmeyi unutmak istemem lütfen bir an önce gidebilen gitsinki hasan keyf kaybolmadan bazı doğal yapılar bozulmadan görülsün bol geziler ,güzellikler

10. ayşenalev

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme arkadaşlar urfa nın tarihi yerlerini ,sıra gecesini çarşısını ,kazancı pazarını şöyle bir gezmek bile bir gece 2 gündüzdür.şu sıralarda küçük turlar düzenliyorlar urfayı tanıtım amaçlı. birde yeni keşfedilen amazon kraliçelerinin mozaikleri bulunduki hala restore edilmeye...

11. ayşenalev

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Köy - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (30 Mart 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Köy - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (30 Mart 2008) arkadaşlarımızın yaptığı 3 kişilik etkinlik ama çok güzel olmuş . bende adanada çocukların yanına gittiğimde kendimi öyle blokların arasından bi yerlere doğru çiıkış yapıyorum oradad gerçekten...
  12. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese günaydın, mrb veya bu saat olduğu için tünaydın diyelim ama murat arkadaşımızın günaydın deme şekli geleceğimizin temsilcisiyle olması bi başka sıcaklık verdi mutluluk ve bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve dalga,dalga dağılır.bu arada 2.doğa sporları...

13. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu dağ aslanları linkini gezdim gerçektede adınıza layık bir görünüm ve geziler devamlılğı temennisiyle bende bir emekli hemşire olarak gururlandım hele arkadaşınızın dşarı gitmesine rağmen bunu değerlendirmesi organize edip birde paylaşması harika adana yı...
  14. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tabanvay-ofroad evet bencede çok hoş olmuş bu ikili güzel dostlukların ve keşiflerin devamlılığı bizler gibilerinde en azından paylaşımlarınızı buradan izleyebilmesi temennisiyle (yani finans durumlarından dolayı)
  15. ayşenalev

Kastamonu Yaylaları

Ynt: Kastamonu Yaylaları hiç belli olmaz belkide bu sene görmek nasip olur diye umutla bekliycem saygılar ve bol gezili ,sağlıklı günler

16. ayşenalev

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... abla denilmesi kadar beni mutlu edecek kelime yoktur sevgi ifadesinin en sıcağıdır bence yaş kaç olursa olsun önemli değil bence sizlerin paylaşımlarınızı finans durumundanda zayıf olduğum için buradan takip etmek te çok güzel . dilerim bir gün (ki yakın olması...
  17. ayşenalev

Sinop'u Görenler Görmeyenlere Anlatsın...

Ynt: Sinop'u Görenler Görmeyenlere Anlatsın... teşekkürler ,paylaşımlarınızı bekliyorum,kolaylıklar ve esenlikler
  18. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kalender bey profildeki ağaç portresi harika tebrikler

19. ayşenalev

Çok Güzel Mağara Fotoğrafları

Ynt: Çok Güzel Mağara Fotoğrafları Bahadır bey sabır lazım ama sadece zamanını bu kadar güzel görüntüleri(brian in the stream e kadar geldim devam etcem )izleyince boşa harcamadıkllarına anlayacaklarına eminim.missuri ,mexico,kefalonia,paul and sabrina ,totemgallery,italy,tim...
  20. ayşenalev

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. sabit bey arkadaşımızın düşüncelerine gönülden katılıyor ve bursa için de düşündüğü ve gördüğünü bende birebir kısacık gezimde şahit oldum . etkinlik ve çalışmaların yararlı olması temennisiyle herkese doğa renklerinde başarılı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri