Arama sonuçlarınız

1. cagatay67

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Dün şu önden gelen sese bakayım dedim. Kaputun bindiği noktalar artık adı neyse oralara bu dediğiniz parçadan koydum boşluk olmasın diye. Koymadan önce kaputu bir yokladım ama en ufak esneme göremedim yinede yapıştırayım dedim...

2. cagatay67

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Eski model olduk artık :)
  3. cagatay67

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Teşekkürler Süleyman kaptan yarın bakacam bu söylediğine bana da mantıklı geldi. Sonucu yazarım.

4. cagatay67

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şimdi aklıma geldi. Geçen gün kırmızı ışıkdayken farkettim. Araç rolantide çalışırken bir yerden ses geliyordu. Gaz verince kesiliyodu. Acaba ön plakalık titreşimden sesmi yapıyo diye düşündüm ama içeri kadar gelirmi bilemem. Sağa sola dokundum ses kesilmedi...
  5. cagatay67

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 2WD: Sadece ön tekerleklerden çekiş sağlar. Auto: Ön ve arka tekerlekler arasındaki torkun dağılımı zemine tutunma doğrultusunda otomatik olarak yapılır. Normal koşullarda tork sadece ön tekerleklere aktarılır. Çekiş kaybı durumunda veya zayıf tutunma...

6. cagatay67

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Kilometre sayacı 11bin'lere dayandı. Zaman zaman kasıntılı yerlerde bagaj kapağı ses yapmaya başladı benimde. Rahatsız edecek boyuta gelmedi şimdilik ilgilenmiyorum bakalım başka bir ses çıkmasa bari

7. cagatay67

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Ynt: Dacia Duster Araç İçi Termometre Montaj Yerleri Bende aldım bu üründen hala gelecek aynanın üstüne düşünüyordum bende
  8. cagatay67

Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor

Ynt: Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor Hayırlı olsun. Şubat gelmek bilmez artık:)
  9. cagatay67

Makyajlı Duster Fiyatları

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları +1

10. cagatay67

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Megane'da esp asr yoktu ama aynı sesi yapıyodu kalkışta. Herneyse alıştım zaten o sese.

11. cagatay67

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Bu ilk kalkışta ki 'luk luk luk' diye tabir edilen ses nedir? Bende duyuyorum onu ilk kalkışta ve eski Megane 2'de de vardı.
  12. cagatay67

Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm harika olmuş maşallah

13. cagatay67

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süper paylaşımlar. Takip...
  14. cagatay67

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Anladım Süleyman bey ama sizin demek istediğiniz farklı bir durum. Daha önce ki megane II aracımda anlık yakıt tüketimi görünmekteydi. Ayrıca Fiat punto gibi araçların yol bilgisayarında da mevcut. Belki beyine atılacak bir yazılım ile...
  15. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yol bilgisayarına anlık yakıt tüketimini ekleme şansımız yok mu? Sonuçta ortalama değeri hesaplayabiliyorsa anlık tüketimi de gösterebilir kanaatindeyim. Böyle bir uygulama yapan oldu mu?

16. cagatay67

Hafta sonu KIBRIS

Ynt: Hafta Sonu Kıbrıs Şans eseri açmış olduğunuz bu başlığa denk geldim. 22 Aralık'ta Girne'de olacağım inşallah. Paylaşımınız için teşekkürler. Her biri güzel ve bilgilendirici fotoğraflar olmuş:)
  17. cagatay67

Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Maşallah mükemmel olmuş Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
  18. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yorumunuz için teşekkür ederim. Hata olup olmadığını bilmiyorum açıkçası. Siz benden tecrübelisinizdir saygı duymak zorundayım. Yol bilgisayarına neden güvendiğimi söyleyim. Bundan önce megane II aracım vardı. Her sene Antalya'ya tatile...

19. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Araç : Duster 1.5dci 4x4 110 hp Güzargah: Zonguldak > Ankara > Afyon > Burdur > Antalya Araçta 3 yetişkin, bagaj full ve arka koltukta da valiz vardı. Zonguldak'ta 100 tl lik mazot aldım + Afyon'da 100 tl'lik daha aldım. 861.3 km'lik yolu...
  20. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bu üslup ile sonuçlanmasının sebebi ben değilim abuk subuk cevap verenlerde. İlk paylaşımıma siz veya sizin gibi biri cevap verip bu şekilde açıklayıcı bir yorumla karşılaşsaydım bende bir oturup düşünürdüm. Mahalle ağzıyla yazılan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri