Arama sonuçlarınız

1. Haskan

Gezenbilir Plakalık

Ynt: Gezenbilir Plakalık +

2. Haskan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selamlar, Ben Hasan istanbuldda yaşıyorum 31 yaşındayım.. off road aracım yok ama hayellerim var :) bir gün kısmet olursa bende alacam inşallah.. ama aracım yok diye düzenlediğiniz off road gezilerine katılamam diye düşünmüyorum şimdiden söyliyeyim olan...
  3. Haskan

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor keyifle takip edeceğim bir Defender'in yeniden doğuşu hikayesi.. Allah sabır ve kolaylık versin şimdiden.. :)

4. Haskan

Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz

Ynt: Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz Fotoğraflar çok hoş emeğinize sağlık..geçen sene güneşin doğuşunu seyretmek nasip olmuştu gerçekten çok farklı bir duygu..ancak üzülerek belirtmek istiyorum kaldığım süre boyunca adıyaman ve urfa da gezmiş olduğum tarihi yerlerde bir şey dikkatimi çekti...
  5. Haskan

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva bu ilanı bende görmüştüm ve özellikle LÜKS DONANIM kelimesinden sonra özellikle baktım ama gözüme çarpan herhangi bir lüks bir donamım yoktu ya da benim lüks anlayışım farklıydı..aracı şimdi daha çok merak ettim, bizim buralarda oturuyormuş...

6. Haskan

ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık

Ynt: ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık tebrik ederim çok ince bi düşünce, eşimle birlikte elimizden geldikçe sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyorus.. yaptığınız diğer güzel bi davranışta gençleri bu organizasyona katıp hayvan sevgisini aşılamanız..

7. Haskan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, :) Yaklaşık bir buçuk sene önce siteye üye olmuştum ancak 2-3 aydır takip edebiliyorum.. geçen süre zarfında şunu öğrendimki ; burda hayattın her anını dolu dolu geçirilebileceğini, menfaat gözetmeksizin samimi dostlukların...
  8. Haskan

Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010) öncelikle hayırlı olsun..emeğinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri