Arama sonuçlarınız

1. sernoberze

Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) evet şaseci yapar ama anlayanı olsa iyi olurdu,daha önce yapmış olanı yani,

2. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) çekme için aparatı nerde taktıralım tavsiyesi olan yokmu,,bu işten anlayan tanıdık tamirci yokmu arkadaşlar
  3. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) 1 xj 2 grand a bedeldir ;D

4. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) 01- erhan brothers 4 kişi nissan terrano ll 02- murat çelik horbii 4kişi 91xj 03- selim mserdemir 2 kişi l200 04-...
  5. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) bi terslik olmazsa gelicem ama bu hafta şu çekme aparatlarını yaptırmalıyım başka türlü olmaz,

6. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) arkada varmı bilmiyorum,ama ön soldada dikkatimi çekmedi,hatta aracı çekmek için ön solda tampuona yakın yerden çekerken ince bi şeydi zaten koptu ,,,sanırım tampon lastiğini köşeden tutan güçsüz bir parçaydı,parça arabada...

7. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) evet,bu gün elvankent in arkasındaki tarlalarda karda biraz gezdim ufak çaplı off road geziside denebilir :D ,,Good Year Vrangler lastikler karda pek iş görmiyecek sanırım,,, bunlar 4 mevsim lastik,bu nedenle kar lastiğinden...
  8. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) henüz aynı,zaman sorunu var bende hafta içi çalışıyorum,hafta sonuda her yer full dolu iş yaptıramıyoruz.birde bizim araçlara biraz daha nazlı vede gazlı yaklaşan tamirciler nedeniyle yılmamak elde olmuyor,benim şu an ilk...
  9. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) arkaya ve öne araç çekme aparat taktırıcam tavsiyesi olan varmı nerde ve ne taktırayım,

10. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) 30-40 cm karda hangi lastiği tercih etmeliyiz

11. sernoberze

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011) takip
  12. sernoberze

XJ Cam Rüzgarlığı

Ynt: XJ Cam Rüzgarlığı jeep e binmek demek kazık yemeye hazır olmak demek,,göz göre göre

13. sernoberze

XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim?

Ynt: XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim? güzel cevap
  14. sernoberze

XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim?

Ynt: XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim? nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum 1990 xj mi
  15. sernoberze

Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) o zaman halden anlarsın,hem yapıp hem kullandığına göre, :D

16. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) sağol,bilgi için,,
  17. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) sen aracını nerde tamir ettiriyorsun,bana nereyi önerirsin, her cherokee ye binenin zengin sayılmadığı bir yer olursa memnun olurum tabi ;D ;D ;D
  18. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) bende aynı fikirdeydim,aracı orjinal hava filtresine çevirmem lazım,ben aldığımda 8 ay önce üstünde performans filtre vardı,birde bu nedenle sanırım cruze control de devre dışı kalmış

19. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) araçta rölanti devri bazen 1500-2000 lere yükseliyor,stop edip çalıştırınca belli bir süre olmuyor ,,sonra yeniden başlıyor,araçta performans hava filtresi var ,
  20. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Sizin araçta çok güzel maşallah gönderdiğim fotodaki gezi gezenbilir grubuyla yapılan bir geziye ait,fakat bu hafta çok istememe rağmen aracımın eksikleri buluduğu için gelmedim,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri