Arama sonuçlarınız

1. Quasar

Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Merhaba Kaya, umarım geç olmamıştır cevap için. Öyle bile olsa başka arkadaşlarıma da yardımcı olması maksadı ile belli başlı Kırşehir'e ait gezi noktalarının koordinatlarını liste halinde (doc. dosyası) belirttim. Esenlikler...

2. Quasar

Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül Güzel ...
  3. Quasar

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Almayın arkadaşlar, kalsın ellerinde...

4. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Nede olsa Telekom sever ballı ticareti.
  5. Quasar

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül "Cevap ver" butonu tıklandıktan sonra alttaki gözattan bilagisayardaki resimnleri yükleyebilirsiniz tek mesajla en fazla 5 adet olmak kaydı ile.

6. Quasar

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Akıl alır gibi değil gerçekten, ne maliyeti var bu kadar merak ediyorum (tabi bir kamyon vergiyi unutmamalı) Bunun fiyatını bilmiyorum ama WR250R 15-16 bin civarında idi. Beğendiğim bir motordu ama o parayı ona vereceğime bir tane Land Defender...

7. Quasar

Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Hocam malum havalar sogumaya başladı güzel bir faaliyet daha yapayım diyorum. Biraz çamurlu olsun gibi bir düşüncem var bu defa. Yine fotograflar yayınlarım.
  8. Quasar

Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül Africam yok maalesef katılamıyorum ama bu güzel etkinliği düşünen arkadaşlarımı tenbrik ederek katılımcılara keyifler diliyorum. Paylaşımlarınızı da bekliyoruz. Yolunuz açık olsun...
  9. Quasar

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Zaten fiyatlara yetişilecek gibi değil, otomobille yarışıyorlar fiyat olarak

10. Quasar

RAMSAR Nedir.? Ramsar Alanlarımızın Durumu

Ynt: RAMSAR Nedir.? Ramsar Alanlarımızın Durumu Başta değerli şahsınız olmak üzere ilaveten kaynak ihtiyacının hasıl olması durumunda; 1- Ramsar Konvansiyonunu, 2- WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü nedeniyle hazırlamış olduğu Türkiye’nin 12 Ramsar...

11. Quasar

Ynt: RAMSAR Nedir.? Ramsar Alanlarımızın Durumu SU KAYNAKLARININ YÖNETİMİ WWF-Türkiye, sulak alanlarda yaşanan sorunların su kaynaklarının yönetiminden kaynaklandığını savunarak, su kaynaklarının etkin yönetimini öneriyor. Su kaynaklarının yönetimi, planlanması ve izlenmesiyle...
  12. Quasar

Ynt: RAMSAR Nedir.? Ramsar Alanlarımızın Durumu Aslında bu kadar uzun bir yazının okunacağını düşünmemiştim, yanılmaktan mutluluk duydum. Madem ki böyle devam edeyim.

13. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Hocam senin gibi gözükara, duygulu ve tutkulu birisinin motosiklet kullanmaması kabul edilemez bir durumdur.
  14. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Aşk genellikle tanıştıktan sonra başlar. Tanımaya devam ettikçe de artar. Motosiklet sevgiside öyledir, kullandıkça artar. Bence bu deneyimden asla mahrum kalmamalısın.
  15. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti İlk denemeler öyle olur hocam ama motosiklet çok farklı bir deneyimdir. Uzay mekiği dahil tüm araçlar bir yana motosiklet bir yana. Motosiklet kullanmak sadece bilgi ve deneyim edinmekle olmaz, en önemlisi aşk olmalı.

16. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Bu arada seninde kullanmanı isterim en kısa sürede
  17. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Şu sıralar biraz bakıma aldım, daha da iyi olacak yakında.
  18. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 20-30-50 tutturan tutturduguna maaşşallah. 28000 USD ye G500 alıyo millet. Bizde ise ihale yap alimüntum çaydanlığı bile 10 bine okutursun. Nasıl düzen anlaşılır gibi değil...

19. Quasar

Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti Saygılar bizden hocam
  20. Quasar

Rc Landrover Araçlar

Ynt: Rc Landrover Araçlar Böylesine detayların bu ölçege sıgrılması bile müthiş bir olay, acaba vinçleri de çalışıyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri