Arama sonuçlarınız

1. bekirnayır

yeni bir L200! off road cular buraya...

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... taban 11.2" çap 32.7" e denk geliyor... 11.2" taban çekişte sorun yatırıyormu... ralli art falan var mı yada araç zaten 178 by. mi...

2. bekirnayır

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... lastik ebatınız kaç acaba....
  3. bekirnayır

Yeni arazi ve av arkadaşım..

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım.. ARB nin süspansiyon kitini taktıktan sonra yükseklik az gibi geldi demişsiniz ama aracınız hiç yükselmedi.. Çünkü ARB nin taktığınız kit yükseltme kiti değil sağlalaştırma kiti.. yani parçalar aynı ölçüde ancak çok daha sağlamı ile değişiyor.. bu sebeple de...

4. bekirnayır

Ynt: yeni bir L200! off road cular buraya... yükseltme işlemini nerede yaptırıyorsunuz????
  5. bekirnayır

Yeni aracım..... L200

Ynt: Yeni aracım..... L200 38.00 TL..

6. bekirnayır

Yeni aracım..... L200

Herkese merhaba....... En iyi ve kullanışlı arazi aracı arayışlarına devam ediyorum.. Bu bağlamda İlk olarak Lada Niva yı denedim.. daha Sonra ZJ ondan sonra Grand vitara ve son olarak de şimdi L200 deneyeceğim.. bir sonraki ara ise henüz belli değil.... Araç 2007 Model ve 49.000 km. de...

7. bekirnayır

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 araç satın alınmıştır.. herkese teşekkürler.......
  8. bekirnayır

Satılık l200 dodik

Ynt: Satılık l200 dodik dodikler hala duruyor mu acaba...... durusorya iletişim telefonunuzu alabilirmiyim....
  9. bekirnayır

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 Ilginiz için saolun. Bunuda gördüm nette. Malum sitede bilmedigim araç kalmadı hepsini ezberledim.. alternatifler arasına girdi.. tekrar saolun...

10. bekirnayır

Acilll ALINIK L 200

Ynt: Acilll ALINIK L 200 Aracınız güzelmiş. Görmüştüm sitede..Ama km olrak benim için fazla.. teşekkür ederim..

11. bekirnayır

Acilll ALINIK L 200

Arkadaşlar hali hazırdaki aracımı sattım ve Acil olarak bir L 200 almam lazım. Yapılı olması tercih sebebim olmakla birlikte şart değil tabikii.. Yine Difransiyel Kilitli olmasını da tercih ederim ama oda illaki şart değil. Ancak temiz ve çok km. yapmamış olacak bir araç lazım. aracın durumuna...
  12. bekirnayır

AYNA MAHRUTİ DEĞİŞİMİ ve YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA

Ynt: AYNA MAHRUTİ DEĞİŞİMİ ve YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA bakınız örnek ben.... daha hala ayna mahrutiyi değiştirmedim. benim grand 430kr yakıyor.. az kaldı ayna mahruti parasını benzinden ve gazdan geçireceğim....

13. bekirnayır

AYNA MAHRUTİ DEĞİŞİMİ ve YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA

Ynt: AYNA MAHRUTİ DEĞİŞİMİ ve YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA ben bu fikrinize tam olarak katılmıyorum.. aracın torkunun arttığı doğru olmakla birlikte aracın torkunun artması sebebi ile üreteceği güçte artacağı için yakıt tüketimi düşecektir. yani büyük lastiği orjianal ayna mahruti çevirmeye...
  14. bekirnayır

Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır

Ynt: Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır hayırlı olsun sina....... alacak arkadaş gerçekten şanslı.........çok bakımlı bir araba......
  15. bekirnayır

aracimi yukseltmek istiyorum

Ynt: aracimi yukseltmek istiyorum beni ara yardımcı olayım... ıspartadayım avukatım..

16. bekirnayır

Satılık - Grand Cherokee Demir Tamponu ve Vinç (Kelepir Fiyat)

neoluya yaw..... ben anlamıyorum. sen niyeti çok bozdun... her halde çok büyük değişiklikler geliyor.....
  17. bekirnayır

satılık 265x75x16 goodyear wrangler duratrac lastik

Ynt: satılık 265x75x16 goodyear wrangler duratrac lastik bilader son kaç olur bunlar...... şaka bir yana harika lastikler arkadaşlar ihtiyacı olan kaçırmasın.....
  18. bekirnayır

Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer

Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer salim satıldığını dün anladım.. çünkü benim evin önünde sabahladı........ kime sattın olum arabayı.. bizim site offroad garajı gibi oldu valla.....

19. bekirnayır

ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak..

Ynt: ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak.. yok ıspartadayım..... 0 532 5172496
  20. bekirnayır

ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak..

Ynt: ZJ için ön koruma demiri ve yan basamak.. gel al götür.. ne verirsen senindir.. maksat elden çıksın.......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri