Arama sonuçlarınız

1. alkan.kadir

Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım

hımm anladım teşekkür ederim zucchero.demek o yüzden fiyatı uygun gerçi kullananların çoğu memnunlar denemeye değer herhalde.

2. alkan.kadir

Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım

merhaba bende evolite oregon 4 mevsim çadırı almaya niyetliydim fakat internette ne hakkında bilgi nede sitesine ulaşamadım acaba bu çadırlar nerede üretiliyor?
  3. alkan.kadir

Doğa Fotoğrafçılığı Başlangıcı için Tavsiye

Ynt: Doğa Fotoğrafçılığı Başlangıcı için Tavsiye merhaba arkadaşlar bende bir tane amcamdan kalma zenit 122 birde ablamın canon eos 350d(standart objektifli) makinesi var sizce hangisi ile başlamalı? teşekkürler.

4. alkan.kadir

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

bu araca siteye girip çıktıkça sürekli bakıyorum gözüm kaldı :) çok güzel bir araç hem off road donanımlı hem diesel hemde 4runner fiyatıda uygun ama hala neden satılmadığını anlayamadım.
  5. alkan.kadir

satılık defender

Ynt: satılık defender hocam önemli bir ayrıntıyı unutmamışmısınız?

6. alkan.kadir

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... bir tanede benden 84 model 5 metre başoğlu çekme karavan. adam satsan 10 bin lira anca edecek karavana günlük 500 tl kira istiyor birde ilana klasik yazmış :D neyi klasikse artık...

7. alkan.kadir

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! sonunda arabamın camına yapıştırdım çokta güzel oldu. büyük olanı saklıyorum ileride karavanım olsursa ona yapıştırırım. :)
  8. alkan.kadir

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! hocam teşekkür ederim sonunda bugün ulaştı elime stickerlar. yağmur yağdığı için aracıma yapıştıramadım yapıştırdığım zaman resimlerini eklerim.
  9. alkan.kadir

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan kardeş japonyaya kadar gitmekten bahsediyorsun o kadar yolu profesyonel bisikletçilerin bile çok az bir kısmı gidebiliyor oda profesyonel ekipmanlarla. sen üstelik arkanda bir karavanla gitmeyi düşünüyorsun ki ben buna ihtimal vermiyorum. bis ise gereksiz...

10. alkan.kadir

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan araç gerçekten güzel olmuş ama dediğin gibi bununla gezebilmek pek mümkün olmaz. ama suzuki carry nin üzerine uygulanırsa senin istediğin gibi küçük ama kullanışlı bir araç elde edilebilir.

11. alkan.kadir

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları benim merak ettiğim bir şey var acaba indigo karavan hala imalat yapıyor mu?
  12. alkan.kadir

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan çinlilerin kullandıkları normal 3 tekerlekli bisiklet. mesela bianchi nin cargo modeli; http://www.ucuzu.com/bisiklet-c104/bianchi/cargo-p60306163/?gclid=CIDAtPr15LACFYrP3wodB3Bw0g bu bisiklet alınıp biraz metal işçiliği ile uzatılıp genişletilebilir...

13. alkan.kadir

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan muammer kardeş bende senin gibi 14-15 yaşlarımdan beri karavanlarla ilgileniyorum şimdi 20 yaşımdayım. reklamdaki karavan gerçekten çok hoş görünüyor fakat bence gerçekten üretilmiş bir şey değil.(ama olsa çok güzel olurdu) ama üretilmişi var bülent abi...
  14. alkan.kadir

Camper Doblo Karavan Yapımı

Ynt: Camper Doblo Karavan Yapımı ilginç görünüyor takip.
  15. alkan.kadir

sonunda aldım defenderımı :))

Ynt: sonunda aldım defenderımı :)) hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.darısı diğer defender severlerin (bizim) başına.

16. alkan.kadir

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi bimden bende bir tane aldım 2-3 hafta içinde her yerinden parçalanmaya başladı üstelik oturanların hiçbirinin kilosu 70 in üzerinde değil.
  17. alkan.kadir

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! o zaman muhtemelen ulaşır elime numaramı özelden gönderdim ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
  18. alkan.kadir

Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro

Ynt: Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro daha önce forumdan bir abimiz t5 aracını almanyada reimo ya yaptırıp türkiye ye getirmişti bence onunla iletişime geçerseniz yardımcı olabilir. edit; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75510.0

19. alkan.kadir

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım takip.
  20. alkan.kadir

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! hocam birine ben talibim daha önce yazdım görmediniz sanırım. kadir alkan ipekyol mahallesi 2.gazi sokak alkan apt. no:22 şanlıurfa merkez.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri