Arama sonuçlarınız

1. DirtDiver

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

Şu Corona konusu sebebiyle oralardan birşey getirtmekten çekiniyorum açıkçası. Yerli tedarikçi buldum birtane şimdi. Teşekkürler

2. DirtDiver

Efsane olmuş bir tedarikçi buldum iletişime geçtim, alıyorum ben de :) teşekkür ederim.
  3. DirtDiver

Bilgi için teşekkür ederim. Eğer İstanbul'da direksiyon kumandası için çözüm bulamazsam Ankara'daki yerin bilgisini rica edeceğim sizden. Bir de montajlı halinin fotoğrafı olsa çok güzel olurdu :) Bazıları birebir yerleşmiyor görüntü nasıl çok merak ediyorum :)

4. DirtDiver

Hocam merhabalar, Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Cevap gelmeyeceğini düşünerek pek uğramadım bu taraflara, Siz nereden tedarik ettiniz? Montaj yaptırdınız bana bilgi verebilrseniz çok makbule geçer teşekkürler.
  5. DirtDiver

Hocam merhabalar, Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Cevap gelmeyeceğini düşünerek pek uğramadım bu taraflara, Siz nereden tedarik ettiniz? Montaj yaptırdınız bana bilgi verebilrseniz çok makbule geçer teşekkürler.

6. DirtDiver

Ikinci El Ilanlara Yorum

Öncelikle hayırlı olsun, Ben de "Jeep" alırken buraya danıştım, çok yardımcı oldular bilgiler ile. KJ alırken çok araç dolaştım, aracın üzerindeki boya gerektiren yerleri, yağlı boya ile boyayarak kapatıp da HATASIZ yazan da gördüm. (evet yağlı boya, lastikleri de boyamışlardı :smiley: )...

7. DirtDiver

Crd 2.8 2006 Hızlı Kalkışta Yalpalama

Alışmaya başladım şükür baya da yakıt tasarrufu yapıyorum 100km'de 5.8 lt ile rekora gidiyorum :)) yalnız bugün motor ışığı yandı sarı. Expertiz yaptırdığım servise götürdüm birşey bulamadılar şanzıman yağı eklediler yarım litre ışığı söndürdüler.
  8. DirtDiver

@KLL inceledim lastikleri gerçekten başarılı gözüküyor, youtube'da videoları filan çok iyi. Teşekkür ederim. Biraz masraflı bir araç olacağı belli ama değer :) Tavsiye edebileceğiniz şunu yap araca gerek performans, gerek güvenlik her konuda bilgilendirmeye açığım. Uzun yıllar kullanmak...
  9. DirtDiver

Teşekkür ederim, şimdi inceledim, görüntü gayet başarılı. Youtube'dan videolarını da izledim. Beni tek endişelendiren aynı gün Tuzla'da ve Beylikdüzü'nde olmam gerekebiliyor. İstanbul trafiğinde problem yaşar mıyım? Yani bu lastiklerle 120-140 yapabilir miyim bu araçla ( 100 km ile gidiyorum ya...

10. DirtDiver

Günaydın, @DEŞİFRE Jeep Control'de expertiz yaptım birkaç masrafı var. Bilye, direksiyon kutusu gibi ama bugün bi uğrayayım servise olmazsa teşekkür ederim. @KLL Dün bunu çok güzel deneyim ettim ve kıl payı kazadan kurtuldum. 30 derece yokuş aşağı bir yolda, ıslak zeminde biraz fazla...

11. DirtDiver

Evet yalpalamadan kastım arkasının gezmesi, Tam durur haldeyken biraz hızlı kalkışta yapıyor arka taraf sağa sola kaçıyor, mesela çok yavaşken direksiyonu şerit değiştirecek kadar kırıp gaza bastığımda da aynı şekilde ama bu durum 4x4'teyken yok. Dipnot: İlk Jeep deneyimim 4x4 performansına...
  12. DirtDiver

Merhaba arkadaşlar Aracım 4x2 de iken durur pozisyonda. Gaza biraz yüklenerek hızlı kalkışta araba yalpalıyor sağa sola doğru. 4x4'teyken böyle bir sorun yaşanmıyor. Bunun sebebi ne olabilir? 2006 CRD Cherokee Limited'larda ESP var mı? ESP varsa kapalı ya da açık olduğunu nasıl anlayabilirim?

13. DirtDiver

Teşekkür ederim, KJ kasa aracım. Multimedya konusunu biraz araştırdım in-dash olarak geçen içerisinden lcd ekran çıkan teypler mevcut onlar kullanılabiliyormuş dediğiniz gibi.
  14. DirtDiver

Merhaba, uzun bir araştırma ve seçimden sonra 2006 model cherokee CRD 2.8 aldım ve bu süreçte bu forumdaki yazıların bir çoğunu okudum ve seçimimde gerçekten faydalı oldu, paylaşım yapan, deneyimlerini anlatan ve bu platformda bunların konuşulmasını sağlayan herkese teşekkürler. Sizlerle hem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri