Arama sonuçlarınız

1. D

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Peki maliyeti ne tutmustu? Bir de bir iki araç buldum, Bunların birisi 300 bin km de, diğer daha az ama km si az olan daha motoru işlem görmüş. e bakıyorum ilanlara genelde 200 bin km de motor yapılmış. Bende de söyle bir düşünce gelişti, o zaman...

2. D

1995 Land Rover Discovery 3.5 V8

Ynt: 1995 Land Rover Discovery 3.5 V8 Cherokee' nin 4.0 xj sini mi kastediyorsunuz yoksa? Öyleyse bir ara bende bakıyordum, ancak özel sebeplerde jeep markasına ismine ciddi ciddi bir antipatim oluştu. Sizin de bildiğiniz üzere Cherokee Amerika da katledilen büyük bir kabile ismi, ve günümüzde...
  3. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi bu aracı da tecrübe etmiş biri olarak, genel olarak bu arac için düşünceleriniz ne yönde gelişti, 3 yılda? ABS de nadir de olsa problemler olmuş, peki bunlar sensör arızası mı yoksa başka problemler de mi çıktı? Teşekkürler. Doğa

4. D

Discovery 4.0 V8

Ynt: Discovery 4.0 V8 Öncelikle herkese paylaştığı bilgi ve tecrübelerinden dolayıs teşekkür ederim. Söyledikleriniz ve benim de araştırmalarım ışığında bu koşullarda 300 TDi daha makul geldi. E biraz hantal yavaş belki sorunlu bile olabilir ama en azından kullanırken verdiği hissiyatı 98...
  5. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi bende sizin gibi düşünüyordum ancak 98 yılları gibi abs lerde çok sorun çıktığını ve iptal ettirmenin de çok ucuz olmadıgını öğrendim, dolayısıyla bu konuyla ilgili muhalif fikirleriniz olursa paylaşmanızı rica ederim.

6. D

1999 v8 hakkında nedersiniz alınırmı tüplü iş görürmü

Ynt: 1999 V8 Hakkında Nedersiniz Alınırmı Tüplü İş Görürmü Merhaba, söyle yanıtlıyım sorunuzu; sadece haftasonları ve tatillerde kumsal, vadiler, çok zorlamayacak ama ormanın belli bir yerine kadar ulaşım sağlamak, kotu hava kosullarında ve haftasonları dışında buralara ulaşım için uzun yol...

7. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Ben de alıcam da iki disco 300 tdi arasında kaldım biri 98 model abs li diğeri 97 modelin ABS sizi. Bana genelde ABS leri bu yıllardaki araçlarda hem eskiliğin getirdiği nedenden hemde arazideki şartlardan dolayı çok arıza çıkardığını söylediler. Bu...
  8. D

1999 v8 hakkında nedersiniz alınırmı tüplü iş görürmü

Ynt: 1999 V8 Hakkında Nedersiniz Alınırmı Tüplü İş Görürmü birkaç yere daha sordum yazdım ama halen net olarak bir cevap alamadım yada ben tatmin olamadım belki de. Buna rağmen bu konuyu takip eden arkadaşlara tekrar sormak istiyorum. Disco 1 300 tdi ye göre V8 ler daha mı sorunsuzdur? diğer...
  9. D

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Merhaba, bu ara uygun fiyatta temiz bakımlı 98 SE donanımında disco bakıyorum. İlgilenen arkadaşlar paylaşımda bulunabilirler. Teşekkürler. Selamlar, Doğa

10. D

Satılık 2001 Discovery 2 V8

Ynt: Satılık 2001 Discovery 2 V8 Teşekkürler ama ben olabildiğince mekanik olmasını istiyorum. Ama 98 300 gri varsa ilgilenebilirim.

11. D

Intercooler Değişimi

Ynt: Intercooler Değişimi Ne yazık ki defender değil, disco 1 e bakıyorum, ona da yeni bir motor sanırım bulunmadı öle değil mi? Mert bey ne yaptı onu merak ettim açıkçası.
  12. D

Satılık 2001 Discovery 2 V8

Ynt: Satılık 2001 Discovery 2 V8 Valla bende çok düşündüm, e V8 oldu mu ara sıra gazlanırda sanıyorum. E o zaman bu halde az da yakmayacak. Yine 300 tdi a bakar oldum. Onda da fiyatlar yuksek cok istiyorlar ve 98 modeli pek yok.

13. D

Intercooler Değişimi

Ynt: Intercooler Değişimi Merhaba, bende buara temz bir 300 tdi bakıyorum, gözüme bir iki tane kestirdim ama sizin yasadığınız agır kalkma sıkıntısını benide bir süre sonra rahatsız eder düşüncesi ile V8 e yöneldim ama o da şehir içi sert kullanımda LPG de 20-24 litreleri görebileceğini...
  14. D

Otomatik vites Disco II V8 'e tüp takılırsa performans ne olur?

Ynt: Otomatik Vites Disco Iı V8 'e Tüp Takılırsa Performans Ne Olur? Merhaba, peki Disco I v8 İstanbul da şehiriçi kaç litre yakıyor. Birkaç yerde okudum baktım ama hep farklı yorumlar. Sanıyorum en iyis bu işin ustasına sormak:) teşekkürler.
  15. D

Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı

Ynt: Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı

16. D

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Kimse teyit vermedi:) 18 ile 25 litre arasında bir ufak araba yakıtı masrafı var, yani az da değil, bu bakımdan bütce denklestirme için önemli bir husus. Bu konuda son kararımız var mıdır?
  17. D

Ynt: Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı O zaman söylediğinizden anladığım kadarıyla 2000 li yıllarda alınan araçlarda kaportanın durumuna iyi bakmak lazım. Belki de 3 sene kullanıyım desen o zamana cürüyecek ve zaten elden cıkarması zor olan bir modeli satarken iyice zorlayacak. E bu yaşta...
  18. D

Ynt: Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı Hayır ben bir ara Galloper almayı cok dusundum, ama sonra hem eletronik olması hem de aluminyum kaportası olmaması dolayısıyla çıkaracağı masraf korkusu nedeniyle vazgecmiştim. Onun yerine disco 300 tdi de karar kılmıştım. Bundan dolayı bir sokmak...

19. D

Ynt: Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı Merhaba, bir şey danışmak istiyordum. Bu yıllarda alınan galloperlarda çürüme problemi oluyor mu? Kaportaları disco lar gibi aluminyum değil öle değil mi? Teşekkürler. Doğa
  20. D

Nissan Patfinder 2.5 Tdi

Ynt: Nissan Patfinder 2.5 Tdi valla bildigim kadariyla Nissanlarin oto. sanjzimani biraz narindi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri