Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur?
Anlıyorum ama sorum tam olarak bu degildi. Konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaşlar var ise çok sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar, geçen gün bir arkadaş ile baya bir tartıştık. Ben mekanik olduğu ve tam şasesi olduğu için otomatik vites 200 bin km de 300 tdi Disco ile ilgileniyordum. Arkadaşım dedi ki her daim yolda kalmaya müsait, sanayide ömrün geçer dedi. Onun yerine 2004-2005 ortalama 130 binlerde bir Jeep...
Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi
Cevabınız için teşekkür ederim, bu şekilde ki yorumlar sayesinde bu aracı almayı düşünenler için faydalı oluyor. Yoksa şehir içi çok daha az litre yaktı diyenler kafa karıştırabiliyor.
Ynt: Disco İncelemesi
Valla ben baktım yine calismiodu, peki ciddi mıdır sıkıntı, dakika bir gol bir, yani daha almadan sıkıntısı var. Peki bu aracı tanıyan yok müdür forumda?
Ynt: Hangi Pajero 3.0 V6 - 3.5 V6 Ya Da Hangisi ?
Merhaba, 99 Pajero ya dair olarak bu zamana kadar ki tecrübeleriniz nasıl? Özellikle parça bulma, parça fiyatı, ve usta bulma açısından paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu yıllarda ki araçlar iyi bakılmamışsa sanıyorum artık çürümeye...
Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-140-000-km-de-land-rover-discovery-2-5-tdi-1998-askin-jeep-ten-153066541/detay
Teşekkürler.
Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik
Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim...
Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik
Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Ynt: Discovery Td5 2004
Sanıyorum bu model BMW üretimi, pei bu modeller diğer LAnd üretimi td5 lerden daha mı sorunsuzdur, bu şekilde genel bir kanı mı vardır? Merakımdan soruyorum. Hayırlı satışlar.
Arkadaşlar, uzun zamandır bir 300 tdi bakıyorum. Ancak ya piyasada temiz araç göremedim. otomatik bakıyorum. Yardımcı olur musunuz rica etsem, eş dostunuzda temiz bir araç var mıdır? Teşekkür ederim.
Merhaba, mekanik ve diğer aksamlarında sorun olmayan, bakımları zamanında şahıslar ve/veya şirketlerce yapılmış. tercihen 98 yılı, otomatik viteste aracı olupda satmayı düşünenler burdan veya özelden iletişime geçebilirler.
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi
Otomekanik te yapılmış ama haklısınız. Peki ama 300 bind km de motoru Ellen
Emis bir arac daha riskli gibi geliyor, ha bu LAnD cruiser da olsa neyse AMA discolarda seri1 de nerdeyse 200 binde hepsi İslem gormus
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi
Demek istediğim siz olsanız otomekanikte yarım motor yapılmış 200bin km de bir disco 300 tdi mı alırdınız yoksa daha yaptırmaya gerek olmamış 300 binde bir 300 tdi mı? dedğiniz gibi arıza cıkaracaktır ama zaten cıkaracak ise asgaride cıkarması iin...