Arama sonuçlarınız

1. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... BÖCEĞİM MERAK ETME SEN BEN ARABAMI DEĞİŞTİRMEM AMA ÇİÇEKLERİMİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİRİM :) :)

2. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Kardeşim biz sadece takılıyoruz 80 ciler demek toyotacılar demek toyota sağlımlığı ıle ünlü bizimde dostluklarımız sağlamdır merak etme sen çiçeğim :) :)
  3. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Birgün Herkez 80 SAHİBİ OLUP ONLY 80 DİYE ARAZİDE BAĞIRACAK :) :) :)

4. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Sağolasın Tuğsan Abi sende başka bir makineye binmiyorsun yav only 80 diyoruz. :) :)
  5. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Başkanım, Benimki sanki yedi gibi ben gelecem hazırlıklarımı yapıyorum :) :)

6. Chef

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? Merhaba, Yoğurtçu yoğurdum ekşi demezmiş hiç bir zaman engin tecrübelerinize saygı duyuyorum ama tekrar altını çiziyorum bence otomatik arazide daha kolay ve daha güçlü bu benim tecrübem herkeze saygılarımla:) :) :) :D :D

7. Chef

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? Herkez merhaba ben toyota vx 80,97 model benzinli ve artı tüplü otomatik şanzumanlı bir araca sahibim aracımı yine 80 sahibi dizel manual şanzumanlı olan üstadlarım ve büyüklerim arazide kullandılar kendi arabalarına göre kıyaslama yaptıkları zorlu arazi...
  8. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Uğur abi nerelerdesi yav?
  9. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Urfi abi tam arkandayım ;D ;D ;D ;D

10. Chef

İNOFF; Bursa'da BUROFF'dan Dostlarla (11 Aralık 2011)

Ynt: İNOFF; Bursa'da BUROFF'dan Dostlarla (11 Aralık 2011) Slm Recep Abi, Süper bir etkinlik olmuş bol çamur ve katılım fazla görünüyor görseller süper ellerinize sağlık Antalya'dan Slm herkeze.

11. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... İsmail Bey, Yolunuz düşerse buralara bekleriz muhakkak şahsi cebim 0 532 587 05 96 bilgilerinize ne de olsa 80 ve tabiki Toyota gibi sağlam dostluklar arkadaşlıklar bunlar önemli konular. ;D
  12. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... İsmail Bey atalarımız her zaman başımızda bir büyük olsun derler ya ;D Sağolsun başkan bizi yanlış bir konuya yönlendirmez Başkana teşekkürler ama 80 leride görüyorsunuz artık diyecek bir şey yok bence ;D ;D ;D

13. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... 80 ler bu kayadan geçmez dediler denedim geçti başkanın yardımı ile ;D ;D ;D
  14. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Gökhan Abi söyledim sana bu arabada 6 inc yükselteme kiti olsa kilitleri çalıştırmadan geçerdik kayanın üstünden ;D ;D ;D
  15. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Başkanım Only 80 diyorum kimse kızmasın olanlarında koltukları kabarsın.

16. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Doğuş kardeş bak senle dağda konuştuk dimi benimle alakalı ve yazdıklarımla alakalı lütfen yorum yapma bir daha muhatabın ben değilim girme o zaman çamura git asfaltta gez oğlum
  17. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Yalnız toyotanın kayadan geçişinin görselleri yok ;D ;D ;D
  18. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Yusuf Kardeş, Ellerine sağlık

19. Chef

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Yusufum, Nerede gezi fotoğrafları makine elinizden düşmedi kimse daha bir resim bile atmamış ;D
  20. Chef

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Sayın Büyüklerim sonunda aynı kapıya çıkıyoruz only toyota ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri