Arama sonuçlarınız

1. E

yaesu vx 2 vhf uhf dual band

Ynt: yaesu vx 2 vhf uhf dual band Merhabalar, ilanınızda ihtiyaç fazlası olduğunu belirtmişsiniz fakat ben yinede sormak istiyorum. Bende Yaesu VX-150 var aldığım şekli ile üzerinde aselsan anteni ve adaptörü var sadece sozğuk havalarda ekranında niye bilmiyorum ama kararma oluyor ısınınca...

2. E

Yaesu Vx-150

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Yaesu vx-150 model el telsizimi satmak istiyorum. ( #175# TL ) Cihaz, yanında benim aldığım şekli ile sadece adaptörü bataryası ve üzerinde takılı olan aselsan anten mevcudut hali ile satılıktır. {Cihazda kışın (soğuk havada) ekranda kararma oluyor sadece. Isınınca...
  3. E

Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım

Ynt: Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım eyvallah ssbman, umarım pratik yaşamdada bu sıcaklık ve samimiyeti bulabilirim

4. E

Ynt: Radyo Amatörlüğü Hakkında Yardım eyvallah monster crashed teşekkür ediyorum
  5. E

Ben Adana'dan yazıyorum, ve radyo amatörlüğüne olan ve gelişen merağım üzerine bir süredir konu hakkında netde araştırmalar yapıyorum. Bilgi alabileceğim forumlara ve sitelere bakmaya çalışıyorum. Ve olması gereken şeyin bu hobi ile ilgilenmek için öncelikle lisans belgesi alınması gerektiği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri