Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Tatar Ramazan setinden ( öyle söylendi.. yakında öğreniriz )bir kaç görsel

2. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi de Lokma
  3. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... görseller.....

4. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi den Görseller....
  5. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Sabah Arkadaşım yolda laka ya girmiş.. sol çn lastikde 10 cm yarık vardı.. stepne yi takmış mecburen.. yarılan lastik tamir olmuyor.. Torbalı dan Ödemiş in içinekadar geldik.. bir açık Condinental yada Michelin bayisi bulamadık.. Ödemiş içinde...

6. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Selamlar.. Birkaç kez ertelediğimiz Birgi gezimizi nihayet yapabildik.. kısaca paylaşmak istedim... ödemiş içinde bu araba dikkatimizi çekti...

7. zirvelerin sesi

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri teşekkür ederim.. yazıyı kopyaladım ettim.. tanışma kısmını bulursam oraya aynen yapıştıracağım.....
  8. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi İnşallah yarın saat 09:30 gibi yola çıkıyorum.. Bir aile dostumuzu aradım onlarda geliyor.. 2 araba gideceğiz..havada güzel olacak gibi...
  9. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü karavancılar ana sayfasına yazdım.. burayada ekleyeyim dedim.. Doğa merakım beni bu sayfalara çivilemişti... aklımda binbir türlü tilki.. Karavan yaşamı güzel , fakat 60 bin civarlarında bir para bağlamak gerekiyor.. acaba ya sonradan...

10. zirvelerin sesi

Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? konuya bir fikir katayım dedim.. Galloper im yok.. fakat bu araçları biliyorum.. bence 10 numara bir makine.. millet te parça korkusu var.. 2. elde satamamam korkusu var.. Demirden korkan trene binmesin bence... kıyaslamak gerekirse...

11. zirvelerin sesi

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Selamlar.. Uzun süredir Ege bölgesi karavancıları başta olmak üzere tümünü takip etmeye çalışmaktayım.. Dogru yeremi yazdım bilmiyorum.. Öncelikle benim karavanım yok.. Doga ya olan ilgim nedeni ile kendimi bu sayfalara hapsolmuş...
  12. zirvelerin sesi

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Allah başka dert vermesin.. bende hurda bile olsa Niva alamadım ;) bugün çektiğim bir video...özelden gönderiyorum..

13. zirvelerin sesi

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum forum epey arayı uzatmış... Son durumlar nasıl.. inşallah saglıkta düzelme vardır.. Vitara durumlarını merak ettim. alabildinizmi gönlünüze uygun bir Vitara..
  14. zirvelerin sesi

12-17 Temmuz Akyaka' dayız

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' dayız Selamlar.. bende çok geç farkettim.. bu konuyu favorilerime eklemeyince arada kaynamış.. resimlerde Dalyan a benzeyen yer neresi.. ? çok güzel yerler.. kaldıgınız oteli net ten araştırdım.. otel hakkında görüşün nasıl ? ben geçen sene Göcek e...
  15. zirvelerin sesi

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya geçen yıllarda trap atıcıgına merak sarmıştım.. bir müddet ilgilendim.. son zamanlarda Okçuluk kafamı kurcalamakta.. geçen sene katıldıgım bir Domuz avında Ok ile av a geleni gördüm.. biraz inceledim , gerçektende çok etkileyici bir alet..

16. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü :)
  17. zirvelerin sesi

neden niva ya biniyoruz???

Ynt: neden niva ya biniyoruz??? Niva bir tutkudur...... bilmeyen ne yazıkki bilmez ;D
  18. zirvelerin sesi

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil) sayfa 5 resim 0090

19. zirvelerin sesi

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil) Halil bey.. bu manzaralı yer neresi acaba ?
  20. zirvelerin sesi

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. gezinizin ilk kısımlarını ilgi ile izledim.. şu an gece vardiyasında oldugum için tamamına bakma imkanım olmadı.. yarın baştan sona bakmayı düşünüyorum.. Eskişehir in bu kadar güzel olabilecegini tahmin edemezdim.. havacılık müzesi oldugunu sayenizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri