Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Yalova kapılı Çınar / cevizli bahçe. Şehre yakın bir kaçış noktası. Muhteşem manzara , muhteşem bir işletme... dere içine kurulan masada istek kahvaltı ister rakı [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. milimadami

Bu gün istanbul a döndük. 10 gündür geziyoruz. Yaklaşık 2500 km yol yaptık. Çok sıcak havalarda çok dik yerlere tırmanmamız da gerekti. Discomuz bizi hiç üzmedi... çok şükür Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. milimadami

10.000 den fazla tutar senin yaptığın işçilik. Ve senin yaptığın kadar özenli olacağını da düşünmüyorum... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. milimadami

Bende zaten araca harcadığım rakamı talep edemem. Saçma olur. Aldığımız keyfe sayacağız... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. milimadami

İnşallah emeklerinin karşılığını bulut Süleyman ağabey. Benim araç harcamalarım araç dahil 92 bin TL'yi buldu. Sen el işçiliğine vakit ayırıyorsun ben gezmeye. Yapılacak işleri ustalar hallediyor. İçine sinene kadar devam. Emin'im eksiksiz bir araç olacak. Tapatalk kullanarak iPhone...

6. milimadami

Ne zaman istersen abi. Geri dönüş oldu mu araç için. Arayan soran var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. milimadami

Eksiksiz Discovery 2 Td5 2003

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

Merhaba; Aracı aldığım günden beri, eksik bırakmamak adına çaba gösterdim. Yaptığım tüm işlemleri aşağıda belirteceğim. Araçta en ufak sorun yoktur. Fazla vardır, eksik yoktur. Kamp, doğa gezisi amacı ile kullanılmıştır. Bolu, Yalova, Uçmakdere, Kıyıköy, İğne ada, Longoz, Defalarca Belgrad...
  9. milimadami

Ben 30 yaşındayım Süleyman abi [emoji4] sende ufak ufak başla derim. Bir hafta sonu alayım mı seni de ? Bi semaver çay içelim disco sohbeti edelim? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Vallahi Süleyman ağabey sen tamiratın hakkını veriyorsun görüyoruz ama inşallah gezmenin tozmanın da hakkını veriyorsundur [emoji4] bu araç haftasonu kapıda tutulmamalı. Kurtlanır vallahi [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. milimadami

Discomuz ile olan birlikteliğimize güzel anlar eklemeye devam ediyoruz... Mazı'dan selamlar... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. milimadami

Bodrum dan sevgiler, selamlar... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Yapma Süleyman abi daha erken gözünü seveyim... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Arabayı sıfırladın Süleyman ağabey. Emeğine sağlık... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. milimadami

İlgileniyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

16. milimadami

Disconun gözünü seveyim... mutlu bayramlar... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. milimadami

Merhaba Ve Arayış

Hadi hayırlı olsun abi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. milimadami

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Daha uzun kullanım inşallah. Ayrıca yakıt gayet iyi... takipteyim... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. milimadami

Sevgili dostum.A dan z ye vidasına kadar da değildir Süleyman abinin dediği gibi. Sen sen ol dilkat et. 12 bin tl gibi bir rakamı sadece hortum elektrik vb tesisatına verirsin. Hüseyin abinin numarasına ulaşırsın kolaylıkla. Ara bir sor yada uğra. Ortalama birşey söylesin. Ama Benim kanaatim...
  20. milimadami

Abi vinç takacaksan Demir tampona bir nevi mecbur kalıyorsun. O vinç sehpasını çok zor oturtması orijinal tampona. Çoluk çocuk kampa gittiğinde hiç kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorsan vinç garantin de olacak. Hiç kullanmasanda olacak. Off road çok ayrı kafa... Tapatalk kullanarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri