Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Hocam emeğinize sağlık harika bir araç çıkmış ortaya. Samuraiden bahsediyorum.

Hocam emeğinize sağlık harika bir araç çıkmış ortaya. Samuraiden bahsediyorum.

2. milimadami

Merhaba Dursun ustam, 1992 suzuki samurai sahibiyim. Aracıma yapmak istediğim bir kaç uygulama...

Merhaba Dursun ustam, 1992 suzuki samurai sahibiyim. Aracıma yapmak istediğim bir kaç uygulama var. Telefon numaranı benimle paylaşır mısın?
  3. milimadami

2005-2006 Nissan Pathfinder İn Ortalama Motor Ömrü Nekadardır.

Kullananlar memnun gibi. Bir kaç kişiyle konuştum. İlandaki araçların kilometreleri çok yüksek. Motor yaptırmaları doğal değil mi dersiniz ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. milimadami

2006-2008 Pathfinder 2,5 Arıyorum

Merhaba dostlar. Pathfinder ilgim sanıyorum satın almaya doğru gidiyor. Bildiğiniz satılık temiz geçmişi belli bir Pathfinder var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. milimadami

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

Merhaba. Konuyu biraz daha canlandırabilir miyiz ? Kullanıcılardan biraz daha yorum alabilir miyiz ? 2003 disco td5 ini yeni satmış bu arkadaşınıza Pathfinder tavsiye eder misiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. milimadami

2005-2006 Nissan Pathfinder İn Ortalama Motor Ömrü Nekadardır.

Bu konu canlanır mı? Niyetine girmek üzereyiz ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Sağol kaptan... açık ve net konuşayım. Senin kadar bilsem bu işi hayatta satmayacağım bir araç. Keyifli, güvenli, karakterli... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Ben de öyle diyordum kaptan [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. milimadami

Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Haftasonunu iğneada longoz ormanlarında geçirdik... bir kaç kare paylaşmış olalım... Araç ile ilgili ufak defek şeyler yapmaya devam ediyoruz. EGR yi iptal ettiğimizi belirtmiştim. Hemen akabinde çok içimize sinmeyen motor elektrik tesisatını komple değiştirme kararı aldık. Ara ara yanan sönen...

11. milimadami

1998 Xj Kare Kasa Beyaz Duman Sorunu

Hadi hayırlısı... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. milimadami

1998 Xj Kare Kasa Beyaz Duman Sorunu

Çözüldü mü abi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. milimadami

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim... hayırlı olsun abi. Her şey gönlünüzce olsun... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Egr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar. Ve güzel adam derinderin...
  15. milimadami

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Mis gibi olmuş abi... eline koluna sağlık... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. milimadami

2001-4 Lr Disco Almak Istiyorum

Ohoooo hocam Zehiri almış [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. milimadami

Karavan Çeken Araç Hakkında

İlginiz için teşekkür ederim. Ford ranger 3.2 wildtrak aldık. Sıfır. Çeki kapasitesi 3500 kg Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. milimadami

Karavan Çeken Araç Hakkında

Merhaba sevgili dostlar. Yaklaşık 3500 kg ağırlığında çift dingil Amerikan tip bir karavanım var. Dolu ağırlığı. Bu karavanı çekmek için araç önerisine ihtiyacım var. Arazi aracı tercihimiz. İstihap haddi, çeki haddi gibi durumlara takılmamam gerekiyor. Aracı yurt dışına çıkarırken sorun yaşamak...

19. milimadami

Abi emin değilim ama aracı sana getireceğim dilediğin gibi kontrol edersin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. milimadami

Mekanın ismi cevizli bahçe. Kurtköy Yalova da ... Bülent ağabey emekli albay, milli bisikletçi. Eşi ve ailesi ile birlikte işletiyor mekanı. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri