Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Yeni Proje Suzuki Samurai

Makas ayarlamalarını da yaptırdık. Ön arka aynı hizaya geldi! Kaportaya hazırız... Son durum... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. milimadami

Stepne takıldı... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. milimadami

Koltuklar kaplandı. Mini cooper S r53 koltukları. Önler ısıtmalı [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. milimadami

Teşekkürler... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. milimadami

Merhaba dostlar. Lastik ve Jant işini hallettik. Stepneye de sıfır Jant ve sıfır lastik aldım. Lastik mud terrain km3 (yeni desen) 32x11.5 r15. Araçta küçük bir makas ayarı yapıldıktan sonra kaportaya girecek. Hard topumuz da yolda. Satın aldığım mini cooper koltuklarını döşemeye verdim. Bir...

6. milimadami

İnternet üzerinden 15’’ olarak sipariş ettiğim jantlar 16’’ gelince modeli değiştirmek zorunda kaldım. Meğer benim seçtiğim jantın istediğim ebadı yokmuş. Telefonda teyit etmeme rağmen jantlar yanlış geldi. Aşağıda ki Jant ile devam edeceğim... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. milimadami

Yükseltmeden sonra, lastikten önce son durum... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. milimadami

Arka tampon için düşündüğüm tarz bu. Tampon yüksekliği 12 veya 13 cm olacak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. milimadami

Farlarımız bunlar. Aliexpressten sipariş ettim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. milimadami

Araç şekillenmeye başladıkça paylaşımlarda bulunacağım. Önümüzde ki hafta başı Hard top gelecek. Aracı da kaportaya vereceğim. 2 hafta içinde bayağı bir şekillenir... teşekkürler ilginize. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. milimadami

Merhaba dostlar. Bu gün yükseltme tamamlandı. Makas lastikleri değişti. Savaş usta işi bitirdi sağolsun. Benzin depo şamandırasını da değiştirdik bu Aralık’ta. Yakıt göstergesi de kafamızı kurcalamayacak artık. 32x11.5 R15 Bf Goodrich Lastikler Alındı. 5 adet ( Stepne dahil) Jant alındı...
  12. milimadami

Bu akşam aracı savaş ustaya teslim ettim. 12-14cm aralığında bir yükseltme yapılacak. Ardından Bodrum’da yapılan ancak beğenmediğimiz kaporta yeniden başlayacak... bu arada lastikleri Temin edeceğim. bu da revizyon başlamadan önceki son fotoğrafımız! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

13. milimadami

Samurai Klima Takılır Mı?

92 samurai sahibiyim. Aracım klimalı. Klimalı olarak üretilmiş. Emin’im çıkması falan vardır. Bi bakım ile takılabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Merhaba ; 33x10.5 / 15 all AT lastik takacağım. 18 cm yükseltme hedefimiz var. Lastik tercihi şanzıman ve defransiyel ile oynamak istemediğimden ötürü. 15” -44 ofset Jant takacağım. Yakışıklı bir araç olacak bittiğinde [emoji4] çok abartılı Yükselmeyecek, alçakta kalmayacak. Aracın tamamını...
  15. milimadami

Merhaba dostlar. Kardeşler offroad Savaş ustadaydım Cumartesi günü. Sol ön Hub değiştirdik. Gaz teli değiştirdik. Genel motor kontrollü yaptık. Porya bilyesi hoşuna gitmedi onu da değiştirdik. Alt takım ile ilgili yapılacaklar bitti. Haftaya yükseltme için gün aldım. Bu sabah otoparkta ufak...

16. milimadami

Merhaba dostlar. Kardeşler offroad Savaş ustadaydım Cumartesi günü. Sol ön Hub değiştirdik. Gaz teli değiştirdik. Genel motor kontrollü yaptık. Porya bilyesi hoşuna gitmedi onu da değiştirdik. Alt takım ile ilgili yapılacaklar bitti. Haftaya yükseltme için gün aldım. Bu sabah otoparkta ufak...
  17. milimadami

Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu

Sevgili dostlar bu konuyu sonuca ulaştırıp deneyimlerini paylaşacak kimse yok mu ? Bi yeşillendirsek şuraları. Nasıl olur ne tutar? sevgiler... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. milimadami

Merhaba dostlar aracı Bodrum’dan getirdik. Tek marş İstanbul’a kadar sorunsuz geldi. Motor saat gibi diyebilirim. Gerekli motor revizyonu için 8000 tl tutar harcamıştık, sanırım değmiş... Araç revizyonuna hemen başlayacağız. İlk olarak hard top siparişi verdim Trabzon’dan Şenol ustaya. 10 güne...

19. milimadami

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Ben bunu yeni gördüm :) Vallahi hatırlamıyorum kaça değiştiğini. Çıkma temiz vardı Hüseyin ustada. Değiştirmeyi önerdi, değiştirelim demiştim. Kolay kolay! set zaten. 2 saat sürüyor yaklaşık.
  20. milimadami

Merhaba sevgili dostlar. Daha önce Land Rover discovery 2 td5 aracıma yapmış olduğum revizyonları paylaşmıştım. Yeni sahibi olduğum Suzuki Samurai araç üzerinde yapacağım revizyonlar ile paylaşımlarıma devam edeceğim. Sevgiler. Aracın şu an ki görsellerini ekliyorum. Babam tarafından yeni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR