Arama sonuçlarınız

1. milimadami

Yeni Proje Suzuki Samurai

Boya bitti... montajlara başlayalım... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. milimadami

Astar boya ve iç pütür atıldı. Parçalar dışarıda boyandı. Araç fırın boyaya girecek ve ardından verniklenecek. Arka koltuk mekanizmasını kendimiz yapacağız. Bagaj alanı olmadığından öne doğru yatar vaziyet olabilecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. milimadami

Astar boya ve iç pütür atıldı. Parçalar dışarıda boyandı. Araç fırın boyaya girecek ve ardından verniklenecek. Arka koltuk mekanizmasını kendimiz yapacağız. Bagaj alanı olmadığından öne doğru yatar vaziyet olabilecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. milimadami

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Harika... motor sorun yarattı mı? İlk günkü hevesiniz duruyor mu [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. milimadami

Resimler bir tek bende mi yarım açılıyor :)

6. milimadami

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Trabzonda Şenol Usta var. 0544 388 00 61

7. milimadami

Defenderim yok, yıllar geçmesine rağmen heyecanlandım. Şu an ki durumu merak ettim doğrusu :)
  8. milimadami

Koltuklar araba ile buluşuyor. Ayakları ve mekanizmaları ayarlanacak. Az kaldı... HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. milimadami

Hard top takıldı,ince ayarlamalar yapılıyor. Araç tavanına özel yapılan parçayı sokulebilir hale getirdik. Kapı ve ön cam da buna göre ayarlandı. Arka kapak amortisorleri takıldı. Ince ince işlemeye devam. Acele etmiyorum ama sabırsızlanıyorum da :) HTC One M9 cihazımdan Tapatalk...

10. milimadami

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Merakla bekliyorum. Elinize sağlık. Hepsinden önce, niyet edip bu yola çıktığınız için sizi tebrik ediyorum.

11. milimadami

Insallah. Elimizden geleni yapıyoruz. Teşekkür ederim ilginize HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. milimadami

Merhabalar Dün akşam aracı görmeye Gürsel ustaya gittim. Kaporta kısmı bitmek üzere. Sanıyorum bayrama kadar çıkarırız aracı. Ben de bu arada boş durmayıp eksikleri tamamlamaya devam ediyorum. Pioneer hoparlör satın aldım. Filmden önce camları temizlemek için araç cam kireç sökücü aldım...

13. milimadami

Hafta içi aracı ziyaret ettiğimde şöyleydi [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. milimadami

Merhabalar. Biraz ayrı kaldık. Gerek iş yoğunluğu, gerek aracı ince ince işlediğimiz için. Aracı komple soyduk, hiç kaportaya, boyaya girmemiş gibi. Taban, yan, kapı, baca, fitil ne var ne yok elden geçiyor. Ben de ustaya acele ettirmiyorum. Kapıların çerçevelerini beğenmiyorduk Antalya’dan...
  15. milimadami

Astar boya ile sipariş ettiğimiz ön tavan ve arka hardtop, macun, 2. Astardan sonra parlak siyah olarak boyanacak. Çürüksüz, çarıksız jilet gibi olana kadar durmak yok... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. milimadami

Astar boya ile sipariş ettiğimiz ön tavan ve arka hardtop, macun, 2. Astardan sonra parlak siyah olarak boyanacak. Çürüksüz, çarıksız jilet gibi olana kadar durmak yok... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. milimadami

18. milimadami

Start verildi ve koşu başladı ! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. milimadami

Aracımda eksik olan, mevcut olanlarda beğenmediğim küçük kaporta parçalarını Bursa’dan Ahmet kurt ağabeyden satın aldım. Eksikleri tamamlamaya devam ediyoruz. Bu gün aracı kaporta ve boya işlemleri için Gürsel ustaya bırakacağım. Hardtop Trabzon’dan Gürsel ustanın atölyesine geldi. Az kaldı...
  20. milimadami

Doğrudur [emoji1303] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik