Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için, tecrübe konusunda bende acemiyim yaşaya, yaşaya karavan hayatını öğreneceğiz. Bu süreçte yaşadıklarımı sizlerle seve, seve paylaşacağımı belirtmek isterim.
Pardon ben yanlış anladım. Karavanın enerji konusunu diyorsanız webasto ısıtıcı ve led aydınlatma su hidroforları telefon şarjlarını aynı da kullandık şimdilik bir sıkıntı çıkartmadı. Aytıca alarm sistemi 24 saat çalışıyor üzerinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaşım 53 bu yaşıma sporu yaşamımdan çıkarmadan yaşadım ayrıca önemli bir ayrıntı da bu yaşıma kadar sigara içmedim. Alkolü ise özel günlerde hoş sohbetlerde arada sıra alıyorum. İzmir özel bir şehir, az biraz yozlaşmalar baş gösterse de bunların başını ezebilecek tek vücut tek yürek her zaman...
Karavan hayatı çok değişik bir yaşam sanırım büyük evlerde yaşarken minimize yaşamlara özlem duyoruz. Bir gece kalacağımız Urla'daki "istesek evde de kalabilirdik bir şekilde sıkışarak" arkadaşların evindeki organizasyona karavanda kalacağız hefesi ile karavanımız da yanımızda taşıdık..
Kesinlikle size katılıyorum, en ince ayrıntısına kadar matematik hesapları yapıyorum. Urla'da karavanı arkadaşımın evinin önüne çektim iki arabanın anca geçebildiği bir genişlikte sokak geri geri çıkmaktan ise kesişen yolu kullanarak bebek adımları ile karavanı çevirerek giriş istikametine...
Selamlar öncelikle 2018 yılının hepimize uğurlu gelmesi dileklerimle. Ortiz karavan ile ilk trafik denememizi 31 Aralık ve 01 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdik, Urla'ya arkadaşlarımıza yılbaşı organizasyonu için gittik. Yolculuk linea 1.6 dizel araçımız ile gerçekleşti, 70-80/100.km ortalama bir...
Karavanınız hayırlı, uğurlu olsun, kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim. Aynı günlere denk gelen aynı işlemleri bende yatırdım. İşlemleri yaptırırken de ne zaman Türkiyem'de bu kağıt israfı bitecek ne zaman Türkiyem'de bu bürokratik işkenceler son bulucak diye de üzülerek düşünmeden...
Teşekkürler uyarılarınız için bu konularda çok dikkatli olacağım 80 km sınırını zorlamamak gibi mesala baktık olmadı amorak tarzı bir araç bakacağız artık[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşimiz gereği yılda ortalama 25 bin km yol yapıyoruz, iş için iki araba gidiyoruz genel olarak ducado marka bir arabamız var onunla ekip ve ekipmanlar taşınıyor, bizde arkalarından kendi arabamız ile gidiyorduk. Gittiğimiz noktalarda planlanmamız bir sürü iş durumlarımız oluyor, grafik tasarımcı...
Getirdik yerleştirdik evimizin arka yerindeki park alanımıza, iki gündür elektrik sorunu ile uğraştık, lineanın beyni harici bağlanan karavanın stop fren park vs. lambalarını kabullenmekte zorlandı, neyse ki elektrikci ustamız sorunu çözdü..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Karavan ağırlığı 1,500 kğ civarındaymış, ön kısmının kalkık olması boş olmasından kaynaklanıyor ön tarafına tüp mazot bidonu ayrıca masa sandalye ekipmanları koyulacak, bu ağırlıklarla sanırım dengeli olacaktır. Bu konuda özenli bir ağırlık hesaplaması...