Arama sonuçlarınız

1. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Merhabalar bende çok aradım ama istediğim gibi bulamamıştım. Biraz uğraşarak kendi yaptığım şekli ekteki resimle anlatmaya çalıştım. İnanıyorum ki birçok kişiye faydalı olacaktır. Resmi paintte yaptım kusura bakmayın pek istediğim gibi olmadı ama sizlere faydalı olacaktır.

2. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Videoyu ve Son resimleri işlemler bittiğinde detaylı paylaşacağım. Dün baya geniş birisi gezdi arabayı herhangi bir sıkıntı yok :) Elektrik konusunda da ayrıca resim paylaşırım. Sormak istediğiniz bir şey varsa yazın elimden geldiğince cevap vereyim. Hidrofor da sıkıntı yok gayet güzel...
  3. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

55cm orta alan. Bize gayet geniş geldi ama daha kalıplı biri için nasıl olur bilemedim.

4. chaos_54

2011 Iveco Daily 35c15 17m³ Panelvan Hakk.

Yeni bir konu açtım. Burdan resimlere bakabilirsiniz. İhtiyacınız olan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bir Karavan Doğuyor.
  5. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Kalan resimler de şu anki halinden. Şu anda Pencere çerçeveleri ve Döşemeler yapılıyor. Bayrama gezilecek kıvama getirmeye çalışıyorum. Tamamladıkça daha ayrıntılı resimler göndereceğim.

6. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

- 16 ve 18 mm Kavak kontra ile mobilya alıştırma işlerini tamamladım. - En arka resimde 130 x 175 yatak ortadaki bölmeyi kaldırdığınızda karşılıklı oturma grubu oluyor. Alt kısımları da bir tarafı temiz su deposu bir tarafı bagaj olacak şekilde konumlandırdım. - Orta holde ayakkabılık ve...

7. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Herkese merhabalar, Temmuz ayında aldığım Iveco Daily 17m³ aracımı kendi çabalarımla ve bazı yardımlarla karavana dönüştürüyorum. Sitede okadar çok bilgi vardı ki okudukça kendim yapabilirim dedim. Sonucu sizlere sunuyorum. Tam anlamıyla bitmese de paylaşım yapılabilecek kıvama geldi. Her...
  8. chaos_54

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

Teşekkürler. Bugun atilla bey ile görüşme fırsatım oldu forumda adı geçen yener mühendisliğe ulaştım onlarda aynı şeyi söyledi. Alkovenli olmadıktan sonra sorun yok dedi. Fiyat da 850 tl gbi dediler. Önce tadilatı yapın ona göre proje çıkar dediler. İşlemler bitsin sizin önerinizi de dikkate...
  9. chaos_54

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

merhabalar, konu üzerinden baya zaman geçmiş, güncel işlemler nelerdir. İveco aracımı karavana dönüştürüyorum (campervan olarak). Bu konudaki yazıları okuyarak ruhsat işleminin çok sıkıntı olmayacağını düşündüm fakat karavan firması üst yapı onay belgesi olan birinin fatura kesmesi gerekli...

10. chaos_54

Bayramdan önce 2 günde birkaç saat çalışarak oturma gurubu, masa ve yatağı hallettim aradaki bölmeyi çıkarttım. Pek düzgün olmasa da bayramda; Düzce de şelaleyi-Akcakoca Kaleyi, Sakarya Karasuyu. Şilede akçakeseyi, baya gezdik yani :) Arka taraf şuan ruhsatla uğraşamadığım için ve cam...

11. chaos_54

Arabayı aldım inşallah yavaş yavaş karavana dönüşüm işi de başlayacak :)
  12. chaos_54

Merhabalar. Forumda birçok araç için konu geçmiş. Okuduğum kadari ile; Camper dönüşümü için 2011 iveco daily 35c15 17m³ araç düşünmekteyim. Hatta yarın birtane inceleyeceğim ve düzgün ise almak istiyorum. Iveco'yu tercihimin nedenleri PSA grubuna göre daha dayanıklı gözükmesi. Yakıtı çok çok...

13. chaos_54

Bir Kaç Soru

Ynt: Bir Kaç Soru teşekkürler bilgi için bugün o ilandaki araç satmaktan vazgeçtiğini söyledi bende alttaki ilandaki araca baktım yarın servise gösterip sıkıntısı yoksa alacağım araç hakkında bilgisi olan varmı daha önceden bilen...
  14. chaos_54

Bir Kaç Soru

Herkese tekrar merhabalar. Forumda birçok sayfayı okudum ve çok şey öğrendim bilgilerinizi aktardığınız için teşekkür ederim. Okuduklarımda kafama takılan -94 model Suzuki vitara jlx karbüratörlü olabilirmi -Hub (porya kilidi) bu modelde otomatik diye düşünüyorum İstanbul içinde nasıl test...
  15. chaos_54

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Herkese merhabalar. İsmim Erdal İstanbul Maltepe'den aranıza katılıyorum ve bilgisayarcıyım Uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat anca üye olabildim. Yarın kısmet ise 94 model bir Suzuki Vitara jlx almayı düşünüyorum. Bilgi ve düşüncelerinizi almak isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR