Arama sonuçlarınız

1. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkürler. Yılbaşını bende karavanda düşünüyorum da bakalım. Hayırlısı diyorum.

2. chaos_54

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Birde lavabo kısmını daha tamamlayamadığımdan ilgimi çekti. Tam ölçülerini ve İstanbula temini konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.
  3. chaos_54

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Maşallah çok güzel gidiyor. İlgiyle takip edeceğim. Tasarım konusu dediğiniz gibi kişisel birşey. Benim yaptığım tasarımı Bir karavan doğuyor konusunda görmüşsünüzdür. Kendi adıma oturma grubunun şöför mahalinin arkasında olması hoşuma gidiyor. Yolculuk anında eşim veya arkadaşlarımla muhabbet...

4. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Dün baya uzun zamandır el değemediğim karavanıma bikaç ekleme yaptım. Ses sistemi, Dokunmatik ekranlı teyp , geri görüş kamerası ve alarm taktırdım. Yaza kadar yavaş yavaş tamamlıyorum :)
  5. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkür ederim. Gerçekten beyaz renk ve iveco farkı ile çok ferah bir karavan oldu. Su giderini de depodaki vanaya bağlı hortum vasıtasıyla kamp alanlarında yada kanalizasyon giderlerine boşaltabiliyorum.

6. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Maaşallah gayet profesyönel ve güzel gidiyor gibi. Umarım istediğiniz gibi olur.

7. chaos_54

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Maaşallah çok güzel oluyor. ilgiyle takip edeceğim. Merak ettiğim bir iki husus var. Bu araçlar şuan B sınıfı ehliyet ile kullanılamıyor diye biliyorum. Ruhsat karavan olarak değiştiğinde B sınıfı kullanabiliyor mu? Ayrıca K belgesi vs ekstra belgeler gereklimidir?
  8. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkürler bu ara gene fırsat bulamıyorum. Ufak ufak eksikleri tamamlıyoruz.
  9. chaos_54

Üçü Bir Arada Arıyorum Ama,sanırım Imkansıza Yakın!

Bende kararsızdım İveco Daily alıp camper yaptım. İyiki böyle yapmışım şehir içinde bile büyük araç sıkıntı 4x4 de olsa ağaç dalları dar dönüşler arazide minübüs sıkıntı bence. Hafif bozuk yolda yaylaya felan çoğu minübüs gider zaten.

10. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Çok ii ısıtıyor her araca lazım bence.

11. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Elbette ısınıyor ilk çıkış alanındaki sıcaklık 120 dereceymiş el ayak duramıyor yakınında. Haftasonu poyrazlarda konakladım biraz abartım sıcaklığı sabaha kadar hiç kapatmadım. Webasto üstünde çadırı unutmuşum çabucak yanacak malzeme olmasına karşın herhangi bir deformasyon yoktu.
  12. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkürler valla çok güzel ama işleri okadar aksattım ki gezmeye vakit bulamıyorum. Bu ara işleri toparlayıp gezmeye niyetliyim

13. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Masa yanındaki elektrik aksamının karşısındaki oturma gurubuna. İçeriye bağladık. Havayı bir taraftan alıp diğer taraftan sıcak havayı gönderiyor. Benim bir koltuk uzun bir koltuk biraz kısa geçişi kolaytaştırmak için. Isıtıcıyı bağladığımız taraf biraz büyük olduğu için sıcak hava arka yatağa...
  14. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

İlk kez gitim biraz sezon sonuydu ama gayet güzeldi memleketin. Tekrar geleceğim kesinlikle :)
  15. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkürler Açsaya Eberschaper Airtronic D4 modelinin montajını yaptırdım. Güzel üflüyor :smiley: artık kızım üşümeyecek.

16. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Bayramda perdeleri ve tv montajını yetiştirdim. Fakat minderler yetişmedi. Bu halde baya keyifli bir gezi oldu. Erdek kapıdağ kampingi tavsiye ederim. Hem ziyaretçileri hem sahipleri baya ilgiliydiler. Tek sıkıntı havalar sıcak bile olsa gece serinliğinde webasto şart :). Allahtan battaniye ve...
  17. chaos_54

Proje Çizimi Için Firma Tavsiyesi

Genelde panelvandan yapılıyor. Tam olarak bilmemekle birlikte herhangi bir ayrım olduğunu sanmıyorum. Sonuçta proje çizilip aracın ruhsatı karavan olarak değişiyor. Kendi açımdan panelvanı tercih ettim. Minibüsler daha pahalı (full koltuklu ve camları açılmış düşündüğüm için söylüyorum) ayrıca...
  18. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Aklımdaki ölçüler 475uzunluk (Şöför mahaline kadar) 180 genişlik (ortadaki bombe 185e kadar çıkıyor diye hatırlıyorum) 210cm de yükseklik. Tam ölçünce tekrar yazarım.

19. chaos_54

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Araçlarımız birbirine benzemiş :) maşallah çok güzel olmuş. Ben de maltepedeyim bir ara görüşmek isterim. Birde banyoyu merak ettim. sizin gibi ben de T bağlantı koymuştum lavabo ve duş giderine ama lavabodan test için boşalttığı su duştan çıkınca lavaboya da ayrı hat çekdim. Sizde sorun...
  20. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Çok teşekkürler. Banyo tam bitmedi şuan sadece wc mevcut. Bitirince paylaşırım. Sıcak su için ucuz yollu hermetik şofben yada param yeterse Trumanın lpg li hem içeriyi ısıtan hemde suyu ısıtan modeli varmış. İkisinden birini uygulayacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri