Arama sonuçlarınız

1. Vakanüvis

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi, adını Türk romancı, öykücü ve şair Ahmet Hamdi Tanpınar'dan alan bir edebiyat müzesi ve arşividir. İstanbul'da bulunan müze Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kurulmuş olup 12 Kasım 2011 tarihinde ziyaretçiye açılmıştır. Kütüphane, Tarihî...

2. Vakanüvis

Denizli Laodikya'da 3 Metrelik İmparator Trajan Heykeli Bulundu

Denizli’deki Laodikya Antik Kenti’nde devam eden kazı çalışmalarında MS 113 yılında yapılan Roma İmparatoru Trajan heykeli bulundu. Laodikya Antik Kenti’nde bulunan heykelin MS 113 yılında yapıldığı düşünülüyor. 356 parça halinde gün yüzüne çıkarılıp birleştirilen heykelin yanında bir de elleri...
  3. Vakanüvis

Şehir Bisikleti

Ynt: Şehir Bisikleti sağolun 4702 okuma sonrası cevap alabilmek sevindirdi beni. Bahsettiğim modellerden Bisan'ın vitesli olmaması sebebiyle arkadaşlarımın tavsiyesi ile diğerini aldım. 15 gündür kullanıyorum. memnunum.
  4. Vakanüvis

Şehir Bisikleti

İstanbul Dudullu'da oturuyorum. Sancaktepe'deki iş yerine gidip gelmek için şehir bisikleti diye tabir edilen bisikletlerden almak istiyorum. Bisan Paradise 28 Jant Bisiklet ile Ümit Bisiklet 2610 Alanya modeli arasında kararsız kaldım. hangisini almalıyım. Yada başka tavsiyesi olan var mı?

5. Vakanüvis

Cehennemi Bekleyen Köpek Kangal Çıktı

Denizli'deki Hierapolis antik kentinde, "Cehennem Kapısı" olarak adlandırılan alanda geçen ay kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan üç başlı köpek heykelinin kangal olduğu ortaya çıktı. Kazı heyeti başkanı olan İtalya Lecce Salento Üniversitesi'nden Prof. Dr. Francesco D'Andria, bazı küçük...
  6. Vakanüvis

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Ne demek. inşallah Allah nasip eder de bir arazi aracı alırız bayraklarla donatırız aracımızı. Efe'yi de kırmızı beyaz giydiririz.
  7. Vakanüvis

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Bayramı bayram gibi kutladık.Küçük gezenbilirci Efe büyüdü artık bayrak sallıyor. Gerçi yürüyüşe giderken marş bilmediği için Pepe şarkısı söylüyordu ama :D Mazeretimiz vardı yolda idik icabet edemedik...

8. Vakanüvis

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) 1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...... 7. Özgür...
  9. Vakanüvis

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Yeni oyuncağınız demiyeceğim. Yeni ufuklara, dostluklara tekerlek döndürmesini temenni ettiğim yeni yaşam alanınız hayırlı olsun. kazasız belasız nice gezmeler dileriz. Efe, Selma, Behiç Bülent Dağdeviren

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri