Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yüksek irtifa kiti vebosto kullanıyorum.Hiç bir sorun yok,gayet memnunum.Kit hava akişini düzenliyor.Plus ayarda gerçekten harika.Mazotta çok az yakmaktadır.
Sofben banyoda değil.sofben yatak altı bağajda.buzdolaba 12 volt 110 litre manisa uzman sogutma yapımı UZMAN SOĞUTMA SANAYİ benim için yeterli oluyor.Benim kış kullanımda dahi enerji yeterli oluyor.kar yağarken panelle kapanmadıği sürece enerji üretiyor.
Benim karavanda 35 litrelik LPG tanki var,gaz olarak sohben ve ocakta kullanıyorum.Gazi tam tanka doldurmuyorum.Tahminen 20 litre dolduruyorum uzun süre kullanıyorum.Gaz almada mazot alırken problemsiz dolum yaptırıyorum.Isıtmada araçta vebosto kullanıyorum.^3000 metre yükseklikte konakladım...
Karavan yaptırmak isteyenler
Demir Karavan-Ankara yapımını görmeden,incelemeden karar vermeyin.Ben 9 ay önce yaptırdım yaz ve kiş kullanıyorum.Gerçekten harika bir çalışma yapıyorlar.Atölyeleri ,makineleri ve karavan bilgileri sizi gelecekteki sıkıntıkarı yaşama olasılıkları ortadab kaldıeacak...
Hayırlı olsun güle güle kullan.Fotograflarını görmek isterim.Ben şimdi yeni seyahatten döndüm.Ankaradayım.Ruhsat çıkardınmı,sigortayı yaptırdınmı.Selamlar.
Ben Karavanı DEMİR karavana yaptırdım.Sana önereebileceğim Ankara'daki karavab firması.Ben yaz ve kışında kullanan olarak çok memnun ve sorunsuz kullanıyorum.